Kim Kardashian – inmiddels uitgeroepen tot miljardair – heeft flink wat ophef veroorzaakt. De realityster heeft namelijk flink wat aanklachten gekregen van haar medewerkers wegens onbetaald loon. Terwijl de realityster de verkoper de schuld geeft, beschuldigt haar huishoudelijk personeel, inclusief tuinmannen en onderhoudspersoneel, Kim ervan dat ze nooit op tijd heeft betaald. We vragen ons af waar miljardairs nou precies hun geld aan uitgeven. Kim Kardashian in ieder geval niet op haar personeel, zo blijkt wel. Tijd om de zaak eens van dichterbij te bekijken.

Kim Kardashian aangeklaagd door 7 van haar werknemers

De tv-ster wordt verweten dat ze laks met haar personeel is omgegaan. Zo zou ze haar werknemers geen maaltijdpauzes hebben gegeven en de onkosten niet hebben gedekt. Als we de aanklagen bekijken, wordt het allemaal nog een stukje erger voor Kim, aangezien één van de aanklagers pas 16 jaar oud is. Het jongetje zegt dat hij meer dan 48 uur per week moet werken als er geen school is. De vertegenwoordigers van Kim hebben echter een ander verhaal te vertellen en beweren dat de moeder van vier kinderen een externe leverancier heeft ingehuurd voor de lopende onderhouds- en schoonmaakdiensten.

De manager van Kim Kardashian vindt het onterecht dat ze is aangeklaagd. ‘Kim heeft geen verkoper betaald voor hun diensten en hoopt dat het probleem tussen deze werknemers en de verkoper die hen heeft aangenomen, snel kan worden opgelost. Het is zonde dat deze hardwerkende vrouw de dupe wordt van een schandaal als dit, waar ze niks aan kan doen’.  Kim Kardashian is amper een maand geleden officieel betitelt als miljardair. Dankzij haar cosmetica- en kledingbedrijven en haar overige bezigheden, heeft ze een gigantisch vermogen weten op te bouwen.

Als we kijken naar het landhuis waarin Kim Kardashian woont, zul je wel begrijpen waarom het personeel zo lang bezig is om alles schoon te houden. Er is bijna een heel leger voor nodig om het​​geheel witte huis te onderhouden, net als de twee zwembaden, spa’s, het privétheater, en de gigantische speelkamer met twee verdiepingen voor haar kinderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)