Jay-Z en Beyoncé kunnen niet uitblijven zodra we het hebben over ultieme powerkoppels. Door de jaren heen hebben ze met hun samengevoegde vermogen diverse huizen, leuke jachten en een autoverzameling waar je ‘u’ tegen zegt vervaardigd. Dat laatstgenoemde bestaat onder meer uit een Ferrari F430 Spider, een Pagani Zonda F en een Bugatti Veyron Grand Sport. Toch is de hebzucht dan nog niet voorbij, want het heeft alle schijn dat zij samen de duurste auto ooit op de kop hebben getikt.

De auto van Beyoncé en Jay-Z

Het is nog niet bevestigd door zowel het koppel als een manager, maar toch zijn er verschillende hints te vinden die suggereer dat het daadwerkelijk zo is. Allereerst is de interieur van de auto bekleed met blauw leer onder de titel Blue Ivy, dezelfde naam als de 9-jarige dochter van de rapper en de zangeres. Daarnaast heeft Jay-Z zijn handtekening op de Spirit of Ecstasy gezet en krabbelde Beyoncé haar handtekening op de achterkant van de auto, naast nog een aantal andere markeringen.

Armand de Brignac

Een andere reden dat men vermoed dat Beyoncé en Jay-Z  de duurste bak aller tijden hebben gekocht, is de champagne-klimaatkast die aan de achterkant van de auto zit. Deze is gemaakt voor Jay-Z zijn champagnemerk, Armand de Brignac.

Rolls-Royce-Boat-tail-Jay-Z

Volgens Rolls-Royce is dit een auto voor de straten van Côte d’Azur, waar het illustere koppel wel vaker is te vinden . Een medewerker van Rolls-Royce heeft ook aangegeven meerdere keren langs te zijn gegaan bij het koppel om samen testritten te maken. Alles bij elkaar opgeteld is de enige logische conclusie dat Beyoncé en Jay-Z binnenkort zullen genieten van alle luxe waar de Boat Tail voor staat.

De Rolls-Royce Boat Tail

De Rolls-Royce Boat Tail is niet voor niets de duurste auto op aarde. Het formaat van de frame van de auto komt overeen met die van de Rolls-Royce Phantom, maar is volledig custom gebouwd. Ook vind je in deze auto de bekende V12-motor. In de Cullinan levert deze motor 565 pk en in de Black Badge levert deze auto 600 pk.

De duurste auto ooit

Het prijskaartje van de auto is met z’n 28 miljoen dollar de rechtvaardige duurste auto ter wereld en stoot hiermee de Bugatti La Voiture Noire van 16 miljoen euro van de troon. Lees meer over alle features van deze wagen in ons vorige artikel over de Boat Tail.

Jay-Z en Beyoncé Jay-Z