Terwijl de meeste starters heb ontiegelijk moeilijk hebben om überhaupt in aanmerking te komen voor een woning, hebben nakomelingen van beroemdheden het minder lastig. Zoals de zoon van een van de beste voetballers uit Engeland: David Beckham. Zijn oudste 22-jarige zoon Brooklyn Beckham heeft namelijk samen met verloofde Nicola Peltz hun eerste huis samen gekocht. Terwijl ze noodgedwongen hun huwelijk moesten uitstellen, gaat het ze qua vastgoed voor de wind. Het koppel gaat zich vestigen in Beverly Hills, in een landgoed van jewelste.

Brooklyn Beckham en zijn verloofde verkassen naar Beverly Hills

Met deze koop is een bedrag gemoeid van wel 10,5 miljoen dollar. Hiermee zijn ze de kersverse eigenaren van een residentie in de bergen van Los Angeles. De twee waren zo doelbewust bezig met de aankoop,  dat ze zelfs bereid waren een miljoen boven de vraagprijs te bieden. Voor dat immense bedrag krijgen ze wel een hoop luxe terug. Het huis heeft vijf slaapkamers, vijf badkamers en valt dankzij het licht goed op daar hoog in de bergen.

De makelaar omschrijft de woning als een plek die ’mindfullness en welzijn belichaamt’. “De vloeiende lijnen en afgeronde overgangen creëren een feng shui-balans die je kunt voelen als je door dit museum-achtige huis loopt van volledig natuurlijk exotisch hout en steen.”

Luxe voorzieningen en omringd door natuur en andere beroemdheden

Naast de grote raampartijen wordt de residentie geleverd met luxe ruimtes zoals een privé-yoga- en fitnessruimte, een sauna, een stoombad en aangezien het in Californië is ligt er ook een zwembad in de tuin. Maar ook het uitzicht over de ravijn in Los Angeles mag er zijn. De villa ligt bovendien midden in de Beverly Hills waardoor het niet alleen omringd wordt door allerlei andere beroemdheden, maar vooral ook veel natuur. Klik hier om toegang te krijgen tot het beeldmateriaal.

Dochter van investeerder Nelson Peltz

Niet alles zal uit de portemonnee van de familie Beckham komen. Nicola Peltz is namelijk de dochter van Nelson Peltz. Hij is de non-executive voorzitter van de succesvolle keten Wendy’s Company en in het verleden verleden onder andere directeur bij H.J. Heinz Company. Met een geschat vermogen van 1.7 miljard dollar heeft hij zich wellicht ook bemoeid met de koop.

David Beckham is ook altijd bezig met koop en verkoop van zijn bezittingen. Hij woont in het One Thousand Museum-gebouw in Miami en zette reeds zijn unieke Lamborghini Gallardo te koop, die in Nederland staat.