Haast alle kenners en voetbalwebsites lijken het met elkaar eens te zijn: Frankrijk maakte grote kans om het Europees Kampioenschap in de wacht te slepen. Kylian Mbappé is een onmisbaar element in het spel van coach Didier Deschamps. De vleugelspits is slecht 22 jaar, maar heeft al een geschat vermogen van $95 miljoen. Je kunt hem binnen de lijnen herkennen aan z’n kracht, snelheid en loopacties, maar buiten het veld zal hetgeen om zijn pols de show stelen.

Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow

Mbappé is namelijk de trotse eigenaar van een zeer uniek en kleurijk horloge: de Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow. Een hele mondvol, maar waar het hart vol van is, loopt de mond van over.

De kast is bezet met 166 gekleurde edelstenen en een lunette bezet met 54 baguette geslepen gekleurde edelstenen. Hublot voorzag het uurwerk voornamelijk van platina en ontwikkelde een nieuwe gouden kleur met een warmere tint dan traditioneel 18k goud.Deze exclusieve King Gold-legering leent zich perfect voor alle elementen van polijsten en satijnafwerking. Ze combineerden hiervoor de meest onverwachte materialen zoals hightech keramiek, rubber en koolstof.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Ook willen we nog even de indrukwekkende prestaties van het wonderkind met je doornemen. Met zijn 16 jaar en 347 dagen oud is Mbappé de jongste speler ooit die debuuteerde bij AS Monaco. Hiemee verbrak hij het record van niemand minder dan Thierry Henry. Ook werd hij de jongste doelpuntenmaker voor de club ooit. Toen hij 17 jaar en 62 dagen was verbrak hij zo wederom een record van Thierry Henry. Ook werd hij de jongste speler die vijftien doelpunten scoorde in de Champions League.

Paris Saint Germain

In augustus vertrok hij naar Paris Saint Germain waar hij nu een onmisbare pion is in de tactiek van de Franse club. Maar dat koste dan ook wat. De Fransman werd eerst voor een jaar gehuurd en daarna werd er 180 miljoen overgemaakt naar de Parijzenaren. En zo werd hij de best betaalde voetballer van Frankrijk op Neymar na, waar een transfersom van €222.000.000 voor werd betaald.

Prijs van de kleurrijke Hublot

Kylian Mbappé verdient zo’n 10 miljoen euro per jaar. Hij wilde ook een privéjet voor 50 uur per jaar en eiste hij nog eens 30.000 euro om zijn werknemers zoals huishouder, chauffeur en bodyguard voor te kunnen betalen. Dan is zo’n excentriek Hublot horloge uiteraard ook slechts een fluitje van een cent. Het horloge heeft een waarde van $ 92,6 duizend (€ 77.9 duizend).

Dit horloge past natuurlijk niet bij iedere outfit en daarom omvat zijn collectie nog meerdere uurwerken. Waar zijn voorkeur voor Hublot duidelijk naar voren komt. Hij bezit verder nog een Hublot Big Bang Millennial Pink, Hublot Big Bang Unico, Hublot Unico Big Bang en een Audemars Piguet Royal Oak.

Hublot