Al zomerplannen gesmeden? Zo niet, dan hebben we hier een opblaasbaar lounge-eiland voor je gevonden.. Hebbedingetjes zijn er in alle soorten en maten en ter land, ter zee en in de lucht. In de zomerperiode wil je natuurlijk in de buurt van water zijn en daarom is dit eiland ideaal om als uitvalsbasis in te zetten.

Met dit opblaasbare lounge-eiland beleef je de zomer als nooit tevoren.

Het heeft alles waar je op het water met de zon op je cranium naar wenst. Denk aan diverse bekerhouders, een koelvak om je champagne op temperatuur te houden, rugleuning om op te chillen en een afneembaar zonnescherm zodat je niet oververhit te raken. En mocht dat toch gebeuren, kun je ook gewoon een verfrissende duik nemen. Vervolgens kan je via een van de grepen weer gemakkelijk op het ‘Tropical Breeze eiland’ klauteren.

Zie jij het al helemaal voor je? Voor slechts 159,99 euro neem je het luxe-waterparadijs mee naar het strand om zonder rem te loungen. De afmetingen zijn 274 x 389 x 73 cm en daarop kan je minstens 6 amices op kwijt. Let wel op de welvaartsbuikjes van je zeevarende vrienden, want 540 kg is het maximale gewicht dat ‘ie kan houden.

Eiland

Maar waar kan je ‘m halen? Gewoon bij Lidl. Lidl heeft een webshop waar diverse waterartikelen te vinden zijn. Dat geldt ook voor dit opblaasbaar lounge-eiland. Hij wordt geleverd met een reparatieset zodat je niet in de penarie komt te zitten waaneer iemand een gat in het vinyl sabreert. Al met al een prima object om uren op te vertoeven voor wanneer je jacht een restauratie moet ondergaan.

Alternatieven

Wellicht moet je wel even wachten want op het moment van schrijven is de voorraad op. Misschien kan je een poging wagen op Marktplaats of geduld hebben tot het assortiment wordt aangevoegd. Of ga even langs bij een van de fysieke winkels.