We weten dat rappers graag op willen vallen en daardoor gekke aankopen doen. Bijvoorbeeld een diamant laten plaatsen in hun voorhoofd, gezichtstatoeages zetten en allerlei opmerkelijke haarkleuren nemen. Dat laatstgenoemde heeft de Mexicaanse rapper/producer Dan Sur naar een heel andere niveau getild. Hij heeft in plaats van een gekke haarkleur, gekozen om haakjes in zijn hoofdhuid laten implanteren en daar heeft hij allemaal gouden kettingen aan te hangen, die nu functioneren als zijn haar.

Mexicaanse rapper neemt gouden kettingen als haar

Zelf verklaart hij dat hij dit heeft gedaan om anders te zijn dan andere rappers. “De meeste rappers verven hun haar in allemaal gekke kleuren en ik doe gewoon iets wat nog nooit is gedaan,” zegt hij in een video op TikTok. Hij hoopt niet dat andere hem nu na gaan doen, omdat wat hij doet exclusief moet blijven. In april onderging hij de operatie en sindsdien laat hij op Instagram en TikTok vol trots zijn ‘gouden haar’ zien.

Hiermee zal hij ongetwijfeld veel media-aandacht opstrijken, dat hij overigens wel kan gebruiken. Zijn muziek is namelijk nog niet echt aangeslagen, op Spotify heeft hij 2512 luisteraars per maand, op YouTube is hij een stuk populairder. Zijn laatste twee singles zijn beide rond de 150.000 keer bekeken. Op TikTok gaat hij wel erg goed hij heeft daar nu 2 miljoen volgers en wel 16,6 miljoen likes. Hij beantwoord vaak op zijn TikTok vragen van mensen over zijn haar en over zijn gouden grill. Mensen geloven vaak niet dat het echt is en hij probeert het tegendeel te bewijzen op zijn TikTok.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dan Sur (@dansurig)

Sur zijn vermogen

Ondanks het niet zo grote succes in de muziek wordt zijn vermogen toch wel geschat op $10 miljoen. Het is onbekend hoe hij aan dit fortuin komt. Wel weten we dat hij niet bang is om te laten zien wat hij allemaal heeft gekocht. Er wordt verwacht dat de 23-jarige Mexicaan een van de snelst groeiende artiesten van de aankomende maanden zal woorden, doordat hij bijna in elk land het nieuws heeft gehaald met deze bizarre actie.

Los van dat het er werkelijk belachelijk uitziet, is het ook nog eens zo onpraktisch als maar kan. Hopelijk kan ‘ie ze zonder moeite loskoppelen, want een dag in de stalende Mexicaanse zon zal niet al te aangenaam zijn.