Cristiano Ronaldo houdt van het beste van het beste en heeft een vermogen opgebouwd waarmee hij dat zich kan financieren. Maar ook zijn nageslacht wordt in de watten gelegd. Waarbij normale gezinnen een Vespa cadeau krijgen van je ouders al heel speciaal is, gaf Cristiano Ronaldo zijn zoon een glimmende Rolex GMT-Master II cadeau.

Het glimmende horloge van Cristiano Ronaldo Jr

Cristiano Ronaldo is met z’n 36 jaar nog altijd een van de meeste bekende en best betaalde balkunstenaars op deze aardkloot. In 2021 harkte hij volgens Forbes in totaal $ 102 miljoen, heeft een wagenpark van jewelste en stapt hij zijn auto uit in de meest opvallende outfits met bijpassend uurwerk. Deze stijl wil hij ook graag meegeven aan zijn kroost en dus zat er niets anders op dan hem een peperduur cadeau te schenken.

Zijn 11-jarige zoon profiteert uiteraard ook van de roem en rijkdom van vaderlief. Materialisme is verreweg het belangrijkste in iemands leven, desalniettemin zitten de komende generaties Ronaldo daarmee wel gebakken. Wanneer Cristiano Ronaldo naar een feestelijke aangelegenheid moet, om bijvoorbeeld weer een Ballon dO’r in ontvangst te nemen, ziet hij er op en top uit en dat geldt ook voor zijn meereizende gezin.

Zijn zoontje is al meermaals gezien met een Rolex GMT Master II Diamond Automatic 18kt White Gold om zijn pols (te zien in de post hierboven. Terwijl zijn meeste leeftijdgenootjes nog niet eens een horloge dragen, is die van hem uitgevoerd in 18K witgoud, heeft een diamand wave wijzerplaat met zilverkleurige wijzers en stippen en is bezaaid met ontelbaar veel baguette geslepen diamanten. De kast is 40 mm en wordt bijeen gehouden door een oestersluiting.

Waarde van het uurwerk

Volgens Louis Watches vertegenwoordigt het horloge een waarde $560.000, omgerekend € 477.756, terwijl Jomashop een vanafprijs van $485.350 hanteert, omgerekend €414.171,00. Wie het ook aan het rechte eind heeft, voor een knaap die nog in de puberteit moet belanden is het nogal overdreven.

Ronaldo zelf kan er ook wat van met zijn zeldzame Girard-Perregaux horloge.