Joel Beukers is bijna niet te missen met zijn aanwezigheid op YouTube, Instagram en zelfs op Spotify met “Ga voor goud.” De 32 jarige is hard aan de weg aan het timmeren en de zaken gaan voor de wind. Hij schroomt niet omdat te laten zien op sociale media. Van een gouden Ferrari, Maserati of Lamborghini tot een bombastische Mercedes G6x6 63 AMG. Het kan niet op bij Beukers. Hij blijft zijn naam waarmaken, en komt nu met een heel speciale give-away aanzetten, samen met zijn ‘groeimaatje’ en DJ Reinier Zonneveld.

Ga mee in een privé-jet met fitness-guru Joel Beukers en techno-DJ Reinier Zonneveld

Beukers heeft op 2 september een video geplaatst op zijn Instagram waarin hij zijn fans de kans biedt om samen met hem en goede vriend Reinier Zonneveld in een privé-jet vanaf Amsterdam naar Istanbul te vliegen en vervolgens naar Boekarest om weer koers richting Amsterdam te zetten. De give-away komt niet zomaar uit de lucht valen, maar vindt plaats ter ere van de 100ste release van Reinier Zonneveld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Je kan samen met een vriend deelnemen aan de give-away. Eenmaal in weelde aangekomen op locatie krijg je in Istanbul backstage toeging bij het standfeest waar Joel Beukers en Reinier Zonneveld 4 uur lang live spelen. Hetzelfde verhaal speelt zich af op het Saga Festival in Boekarest, waar ze hun tournee afsluiten. De overnachting is ingegrepen en dat is uiteraard ook volledig in zijn stijl: in een 5-sterren hotel, geheel verzorgd door zijn vodka-merk Gold Dry.

Joël Beukers: chaos en vrijgevigheid

Het bericht wordt massaal geliked en de reacties stromen ook al binnen van allerlei fans die dolgraag mee zouden willen. Dus mocht je kans willen maken: wees er snel bij. Overigens moet je niet bij de pakken neerzitten als jij niet wordt gekozen, want Beukers doet wel vaker aan give-aways. Zo had hij afgelopen jaar nog een helikopter geregeld waarmee hij naar Maastricht vloog. Eenmaal daar gaf hij zijn Gold Dry, ter waarde van 40 piek, weg aan mensen op straat die hem herkende.

Check het bericht hieronder om te zien hoe je deelneemt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)