Een eigen inpandige (retro)mancave waar je samen met je amices kunt poolen, relaxen of voetbal, of Formule 1, kunt kijken onder het genot van een alcoholische versnapering. Klinkt heerlijk nietwaar? Nou, deze idyllische situatie is haalbaar in Krimpen aan den IJssel in Zuid-Holland. Echter draait het niet allemaal om het mancave, want het huis en de tuin eromheen zijn op zichzelf ook een oogstrelende verschijning.

Wat heeft het huis te bieden?

De woonruimte van de villa aan het water beslaat 663 m2 en wordt vergezeld door een ontzettend riante tuin, met een zwembad, terwijl het ook aan het water is gelegen, waar verder nog plek is voor twee jetski’s en een bootje. Met een totaal perceel van 1.271 m² is er genoeg ruimte voor eigen ingeving en plaatsen om ongestoord te loungen.

Mancave-1

Aan de voorzijde van het huis is een ruime garage die stalling biedt aan wel 10 auto’s. Het huis zelf heeft vier slaapkamers en twee ruime, luxe badkamers. Waarvan de master bedroom een balkon en inloopkast heeft.

De ruime woonkamer is verbonden aan de eetruimte, en keuken, en is voornamelijk in het beige, met contrasteerden bruine accenten van het meubilair. De voorzieningen waarmee het zich echter onderscheidt van de concurrentie, buiten de mancave om, is de eigen spa, met binnenzwembaden, fitnessruimte en een sauna.

Na een lange dag op werk of in het weekend is het soms ook tijd voor gezelligheid en/of ontspanning. De mancave is daar uiteraard dé plek voor. Deze ruimte is verbonden aan de garage en beschikt over een eigen bar, heeft een groot televisiescherm met een comfortabele bank en om het af te toppen ook nog een pool- en een voetbaltafel. Hiermee voldoet het wat ons betreft wel rechtmatig aan de titel ‘mancave’.

Al enige tijd te koop

De ‘XXL droomvilla’ staat als sinds begin juni van afgelopen jaar in de etalage, maar heeft dus vooralsnog geen nieuwe eigenaar gevonden. Zal het iets te maken hebben met de vraagprijs van € 3,3 miljoen? Ga naar Funda toe en oordeel het voor jezelf.

Krimpen aan den Ijssel