‘The American Dream’ is op talloze manieren te bewerkstelligen. In iedere staat kan je wel een droomhuis vinden, maar niet per se het gewenste klimaat. In Miami zit je altijd goed, en plak daar een waanzinnige villa met parkeerplek voor 12 auto’s en zelf een aanlegsteiger om je jacht aan te meren en je geluk komt nooit meer op.

Miami mansion met plek voor 12 auto’s én een jacht

Eerder zagen we al een woning in Boca Raton, ten noorden van Miami, met eveneens een dock voor je jacht, maar daar was geen sprake van een futuristisch garage met plaats voor 12 auto’s. De residentie is een nieuwbouw in de wijk Belle Meade in de stad. Het valt te kenmerken aan de hoeveelheid glazen en het glanzend strakke ontwerp, zowel binnen als buiten. Die esthetiek is misschien voor sommigen iets té strak, maar het is niets anders dan een statement maken.

Miami

Alles bij elkaar is het een huis van 762 vierkante meter met vijf bedden en vijf en een half bad. Hoogtepunten van het interieur zijn onder meer een glanzende nieuwe keuken ontworpen door het gerenommeerde Italiaanse merk Veneta Cucine, een glazen lift, omdat er niet iets bestaat als teveel glas, en een ingebouwd geluids- en beveiligingssysteem.

Vergezeld door een jachtligplaats

Maar aangezien het Florida is, is een deel van waar u voor betaalt, wat zich buiten het huis bevindt. Denk aan het overloopzwembad, de waterval en het ruim overdekte terras met buitenkeuken. Het pand profiteert ook van de nabijheid van het water, omdat het is uitgerust met zowel een diepwaterdok als een bootlift. Alles wat je nodig hebt om je jacht zonder enige zorgen aan te laten meer aan je eigen villa.

Miami

Naast de adembenemende garage, is de kunstgalerij ook een blikkenvanger in het glanzende interieur. De ruimte kan ook worden gebruikt als bibliotheek of kantoor – wat je ook nodig hebt – maar het wordt momenteel geënsceneerd als een plek om kunst tentoon te stellen, compleet met een tentoongestelde motorfiets.

Miami

Echter moet je, zoals je al wel kon vermoeden, wel van goede huizen komen om al deze kenmerken te financieren. Want al dit moois wordt pas van jou nadat je met $ 14,9 miljoen aan hebt geklopt bij de makelaar van Sotheby’s International Realty.

Check hieronder meer foto’s van het bolwerk in Florida, met helemaal onderaan de high-tech garage.

Miami