Amsterdam is verreweg de duurste en tevens meest bezochte stad die ons land rijk is. Met de toenemende huizenprijzen in gedachte wordt het almaar lastiger om een onderkomen te vinden in de hoofdstad. Maar wie goed in de slappe was zit, kan in weelde resideren in BOLD Amsterdam, met penthouses op de hoogste woonlagen aan het IJ. Op 12 september is het ‘grootste penthouse in Amsterdam’ op Funda geplaatst.

‘Grootste penthouse in Amsterdam’ staat op Funda

De titel ‘grootste penthouse in Amsterdam’ heeft het pand verdient dankzij de 774 vierkante meter aan woonruimte. Overal in woning, maar met name op de vier buitenterrassen, heb je een weelderig uitzicht over de hoofdstad, waaronder de binnenstad en de haven. Het penthouse heeft dus overal hoge ramen, maar er is natuurlijk wel goed nagedacht over privacy en zijn er gordijnen die automatisch gesloten kunnen worden. Ook al zal je, los van de glazenwasser, geen last hebben van pottenkijkers op de 23ste etage.

Penthouse Amsterdam

Dit woonpaleis wordt afgeleverd met vier slaapkamers, waarvan één master bedroom die naast zich een kleine ruimte heeft die plek schikt voor een kantoor of een recreatiekamer. Verder heeft het penthouse vier badkamers, waarvan één bij de master bedroom, twee woonkamers en een ruime keuken met een groot keukeneiland, een gastenkamer, twee sportruimtes, een wijnkelder, een ruime sauna, een eigen bioscoop, en ten slotte nog een theaterzaal.

BOLD Amsterdam

Het penthouse op de Badhuiskade is in de markt gezet door Hallie & Van Klooster Makelaardij en wordt aangeboden met een vraagprijs van € 8.200.000. Klik hier om richting de Funda-advertentiepagina te gaan voor meer beelden en informatie.

Mocht het grootste penthouse van Amsterdam teveel van het goede zijn, dan is er ook nog een andere optie in hetzelfde gebouw, maar daarvoor betaal je € 4.400.000 miljoen. Dan houd je nog wat over voor een pijlsnelle Lamborghini, een vakantiehuis en een langdurige vakantie.

Penthouse Amsterdam
Petnhouse Amsterdam