Geduld is een schone zaak en wordt vrijwel altijd beloond. Zondag 12 september stipt om 17.00 uur was het dan eindelijk weer tijd voor een nieuwe Pure Luxe-video. Na de schouderblessure van Floris eind juni en een zomerstop is Pure Luxe weer helemaal terug. Om in stijl weer van start te gaan nemen we je in deze aflevering mee naar een miljoenenvilla in Rockanje met zwembad en poolhouse.

Miljoenenvilla in Rockanje met zwembad

Gewoontegetrouw doen we dat in een beeldige bolide, namelijk een Range Rover Sport, voorzien van een ijskastje waardoor we een flesje Laurent-Perrier op temperatuur konden houden, gedurende de rit richting het zuiden van Nederland.

Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming worden we onder de stalende zon verwelkomd door Sebastiaan van der Velden van Kolpa van der Hoek Makelaars, alweer de derde video die we samen met hem maken. En ook alweer een rietgedekte villa. Haast iedere ruimte biedt, middels openslaande deuren, een toegang richting de tuin, maar het interieur mag er ook zeker zijn.

Piekfijne ligging

Iedere slaapkamer van de miljoenenvilla is voorzien van een eigen luxe badkamer en één bevat een inloopkast, terwijl de andere twee uitzicht hebben op het zwembad. En daar willen we natuurlijk maar al te graag een kijkje nemen. De tuin waar het verwarmde zwembad deel vanuit maakt beslaat 5,5 duizend vierkante meter en is slechts 5 minuten verwijderd van Rockanje aan Zee. Elders is er nog een carport voor twee wagens en een mini-versie voor fietsen en/of een scooter.

Wat mag al dat moois kosten? Nou, voor iets minder dan € 3 miljoen kan je de verhuisdozen laten inpakken en verkassen richting het pittoreske Rockanje.

Uiteraard sluiten we de video af met een sabrage (blooper) en een winactie. Ditmaal kun je een Pure Luxe sabreer sabel winnen. Kijk de video hieronder om erachter te komen hoe je kans maakt op een gepersonaliseerd sabrage sabel van ons.

Vergeet ook niet op ons te stemmen voor de Televizier-Ster Online-videoserie!

Met speciale dank aan Kolpa van der Hoek Makelaars, Kwast Wijnkopers en Jaguar Land Rover Nederland.