Tuurlijk kan je een abonnement afsluiten bij een high-end fitnesstoko, maar thuis wil je evident ook in weelde calorieën verbranden en spieren opbouwen. Om je daarbij te helpen is Technogym, ruimschoots vertegenwoordigd in de grotere sportscholen, een samenwerking aangegaan met het Franse modemerk Christian Dior.

Christian Dior x Technogym

Enige tijd geleden zagen we Dior wel vaker samenwerkingen aangaan met merken buiten de modebranchè om, zoals een Vespa-scooter, waardoor we het gevoel hadden dat ze veilig begonnen te spelen in de post-pandemische wereld. Het is echter goed om te zien dat Dior zijn veelzijdigheid terug heeft gevonden en wel in het belang van ons lichaam. Maak je borst maar nat voor de “Dior Vibe”-lijn: een samenwerking tussen het iconische modehuis en Technogym.

Christian Dior

De getalenteerde Maria Grazia Chiuri heeft de Dior Vibe-sportkledinglijn ontworpen. We zien een loopband, die kan worden aangesloten op een tablet en biedt een “breed scala aan on-demand hardloop- en wandeltrainingen”. Verder een innovatieve halterbank die een brede variatie aan oefeningen in een kleine ruimte aanbiedt, in samengang met dumbbells en een gymbal. Allemaal voorzien van Christian Dior en Technogym merkemblemen.

bloed, zweet, tranen en geld

Elk onderdeel uit de Dior Vibe-collectie heeft een wit dessin gecompliceerd door de Dior-ster. “Dit gedeelde doel van uitmuntendheid geeft leven aan een beperkte reeks innovatieve Technogym-producten, geïnterpreteerd met de unieke allure van Maison Dior. Gemaakt om het concept van wellness te inspireren bij nieuwe generaties, biedt het mensen ook de mogelijkheid om een ​​unieke en onweerstaanbare ervaring te beleven”, aldus Nerio Alessandri, oprichter van Technogym en Wellness Designer.

Tegen januari van 2021 zullen de eerste exemplaren binnen de Dior x Technogym ‘Dior Vibe’-trainingsapparatuur wereldwijd verkrijgbaar zijn in beperkte oplage. Deze producten zouden goed staan in dit appartement op de Zuidas, mocht er nog ruimte over zijn.