Gelegen aan de Nieuwe Wiel in Hedel, maakt dit adres deel uit van de buurtschap Californië. Het zal echter niet zo zonnig zijn als in de Golden State, maar je kan daar wel in contact komen een stijlvolle villa “met een onweerstaanbare charme”. Het werd in 1972 uit de grond gestampt en in 2010 en 2011 werd het pand “onder begeleiding van een architect volledig gerenoveerd, verbouwd en voorzien van een nieuwe indeling.” Op 10-9-2021 besloten de huidige eigenaren er genoeg van te hebben gehad, wat een kans voor jou biedt.

Wonen aan het water in Gelderland

Voorheen stonden er op dit adres drie woningen die door één familie werden bewoond. Dat kon ook gemakkelijk gezien het perceel van 2.078 m². Tijdens de renovatie omstreeks september 2011 heeft de huidige familie er één geheel van gemaakt. En daar kunnen de toekomstige bewoners ook hun voordeel mee doen.

Water

De living betreft een stijlvolle ruimte met panoramisch uitzicht naar het water die te betreden is via de schuifpui langs het (dak)terras). De woonkamer loopt vloeiend over in de eetkamer. Voor je daarheen gaat zal je blik eerst vallen op de design gashaard. De begane grond huist op zijn beurt twee werkkamers, waarvan de grootste aan de waterkant is gelegen. Vanuit het tweede deel van de hal zijn twee zeer riante slaapkamers, een fitnessruimte, badkamer en de tweede keuken te bereiken.

De verschillende vertrekken bereik je via de hal met marmeren vloer met vloerverwarming, Vanwege het doelbewuste ontwerp van de architect van dienst kan je thuiswerken zonder je privéleven in de weg te zitten. Trap op en je belandt op de eerste verdieping. Door de grote ramen in de slaapkamers, fitnessruimte en de tuinkamer kijkt je uit over de groene kavel en het meer. Volgens de makelaar geeft het zelf het “gevoel dat je in de Hamptons bent.”

Op maat gemaakt bar en terrassen

De tuinkamer heeft lichtinval aan twee zijden, openslaande deuren naar het terras en een steiger aan het meer. Het heeft een op maat gemaakte bar; perfect voor het ontvangen van gasten of een feestje. De aangrenzende keuken, feitelijk de tweede keuken in de villa, is voorzien van een volwaardige keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur. Feestje kan bij mooi weer ook prima in de tuin worden gegeven. Er zijn grote terrassen aanwezig, net als een een elektrische luifel geïnstalleerd voor wanneer het weerbericht ernaast zit.

Dan rest er nog een vraag: wat moet zoiets kosten? Nou, voor € 1.985.000 kan je je koffers pakken. Check het nu op Funda.

Toch niet uniek genoeg voor jou? Wellicht valt deze woning in Leiden met een molen beter in de smaak. Daarvoor moet overigens wel een stuk dieper in de buidel tasten.