Afgelopen week kocht Nikkie Plessen nog een Range Rover SV Autobiography en daardoor mag haar oude wagen de deur uit. De term ‘oude wagen’ is eigenlijk wat denigrerend, want dat is namelijk een Mercedes-Benz G500, die ze amper drie jaar geleden voor haarzelf kocht.

Nikkie Plessen komt niets te kort

De zaken gaan goed bij huize Plessen. De 36-jarige presentatrice heeft dankzij haar rol als presentatrice en haar eigen kledingmerk haar schaapjes op het droge staan. Met een vermogen van € 28 miljoen heeft Nikkie Plessen absoluut niet klagen en kan ze zichzelf het mooiste van het mooiste veroorloven.

Mercedes G500

In 2018 trakteerde ze zichzelf op een prachtige Mercedes-Benz G500. Volgens de Privé betaalde ze voor deze wagen, in een mat zwarte uitvoering, zo’n 2 ton. Dit is niet de topuitvoering, de AMG G63, in de volksmond ook wel G-wagon genoemd, maar dit voertuig is wél uitgerust met een aantal stoere elementen, waaronder een AMG Line-pakket. Daardoor rijdt de Duitser rond met een sportonderstel en heeft ‘ie grotere remschijven gekregen.

Mercedes-Benz G500

De auto van Nikkie Plessen is in de kleur ‘Designo Nachtzwart Magno’, die volgens Autoblog al een meerprijs van €5.200 heeft. Daarnaast zit er een behoorlijk blits setje velgen onder. Dankzij deze toegevoegde onderdelen komt deze G500 aardig in de buurt van de razendpopulaire G63. Daarbij levert de G500 hetzelfde vermogen: 422 pk en 610 Nm koppel.

Qua aanzien is het al heel wat om in je op te nemen, maar ook qua voorzieningen is het dik voor mekaar. Deze SUV heeft een panoramadak, stoel- en stuurwielverwarming, terwijl je als toekomstige eigenaar plaats neemt in het lederen interieur.

De kilometerteller staat op 52.242 km en Plessen wil graag €175.000 zien voor haar voormalige daily-driver. Check het aanbod nu op Marktplaats.