Het Mercedes Sprinter-busje is als bedrijfsauto absoluut de beste keuze. We hebben dan ook, in de loop der jaren, verschillende luxe varianten gezien die er nog beter uit zien dan een privéjet. Maar tot nu toe was er echter nog nooit een mobiele kapperszaak gebouwd binnen in een Mercedes Sprinter bus. Maar hier is ‘ie dan! Deze goed uitgeruste luxe kapperszaak op wielen is gemaakt door HQ Custom Design.

Sprinter Van-kapperszaak

Dit luxe Mercedes Sprinter-busje bevat alles wat een kapperszaak ook moet hebben. Een kappersstoel tot dergelijk sanitair, maar dan is er ook nog wat extra luxe toegevoegd. Alles wat je dus van een goede salon mag verwachten. De mobiele kapperszaak ziet er verder behoorlijk indrukwekkend uit.

Mercedes kapperszaak

De cabine is gehuld in witte kleding en heeft een mooie houten vloer met bijpassende houten gelamineerde aanrechtbladen, alles wat nodig is om het interieur luchtig te laten aanvoelen. Ook heeft het busje een grote gootsteen. Het middelpunt van deze luxe kapperszaak is de karamelkleurige kappersstoel die achterover kan leunen en kan draaien, wat behoorlijk indrukwekkend is in een simpele bestelbus.

HQ Custom Design

Deze Mercedes Sprinter Van-kapperszaak is gemaakt door HQ Custom Design. Zij zijn in New Jersey gevestigd. De winkel is gespecialiseerd in Amerikaanse automerken zoals Ford Transits, Cadillac Escalades en Lincoln Navigators.

Extra luxe functies

Naast alles wat nodig is voor de functionele kapperszaak zijn er extra luxe functies aan de Mercedes Sprinter toegevoegd. De bus heeft als extra functies een 32-inch TV, WiFi-connectie, led sfeerverlichting en zonwering. De omgebouwde kapperszaak heeft ook lithiumbatterijen, een aangepaste batterijlade, een 3000 W omvormer en een dieselverwarming.

‘’We hebben samengewerkt met een breed scala aan professionele kappers, hairstylisten en nagelstylisten om dit soort mobiele werkunits aan te passen.’’ Aldus een verklaring van de in New Jersey gevestigde tuner.

mercedes kapperszaak.