Vlakbij Harderwijk ligt het plaatsje Hierden De Biest. Dit is een erg klein dorpje met zo’n 360 inwoners. Door de rustige plek is er veel ruimte voor mooie huizen en laten wij er nou net één tegen zijn gekomen. In deze villa ontbreekt niets op het gebied van luxe faciliteiten.

530 vierkante meter woonruimte

Je komt het 2622 vierkante meter grote perceel op via een grote oprit. Aan de voorkant kan je genoeg auto’s kwijt op het grind, maar je kan hem ook veilig parkeren in de garage die plaats maakt voor drie auto’s. De garage zit niet verbonden aan het huis, maar heeft een apart gebouw.

Bij de ingang van het huis valt het hoge versierde plafond met een weelderige kroonluchter meteen op. Als je doorloopt naar de hal kom je uit in de woonkamer. De U-bank omringd zich rond de tv en de open haard die samen een prachtig geheel vormen. Naast de woonkamer staat de grote open keuken met een kookeiland.

Er staat een knusse eetruimte naast en vlakbij de eetkamer is nog een tweede keuken, want ja waarom ook niet als je de ruimte ervoor hebt? Je hebt ook nog een ruime zitkamer waar je een beetje kan relaxen met een koud glaasje wijn. Ten slotte is er is een gym met een grote binnenjacuzzi om de spieren even goed te laten rusten na een intense sportsessie.

prinsessenkamer

Op de bovenverdieping is het ook zeker niet mis. Er zijn vier slaapkamers en op de bovenverdieping staat nog een groot kantoor waar sommige bedrijven jaloers op zullen zijn. Verder zijn er nog twee prachtige badkamers. Ten slotte is ook no één van de slaapkamers volledig in het roze voor de echte prinsesjes.

Echte jongenskamer

Er is niet alleen een roze prinsessenkamer, maar ook een echte stoere jongenskamer. Alleen kan deze ruimte nog wel wat extraatjes gebruiken om het echt een perfecte jongenskamer te maken. Zo zouden de LED panelen 60×60 die van kleur kunnen veranderen aan de randen van het plafond gehangen kunnen worden om de kamer extra sfeer te geven, maar je zou ook LED filament lampen kunnen aanbrengen op een specifiek gedeelte in de kamer. Zo maak je van je bureau een toffe game set-up of een fijne plek om aan te werken.

Hierden jongenskamer

De champagne en de aardbeitjes staan al klaar

Het meest unieke aan het aanbod bevindt zich echter in de achtertuin. Naast een mini hockey veldje en een groot zwembad met ligbedjes waar de champagne en aardbeitjes al klaar staan.

Is er ook nog een apart gebouw die ultieme ontspanning biedt met een ruime jacuzzi, een haard en een extra relax ruimte. Het grote grasveld wordt omgeven door grote zwarte tegels en zorgt ook voor de ultieme zomer met comfortabele stoelen en een grote barbecue ter plaatse.

Voor € 3,2 miljoen is dit paleis in Hierden De Biest van jou.

Bekijk via deze link verdere details over de villa in Hierden.

Villa Hierden