Leendert Roelandschap, ofwel rapper Bizzey, was er al vroeg bij in de muziekindustrie. Hij maakte onderdeel uit van de populaire groep Yellow Claw, maar besloot in 2016 solo te gaan. Bizzey is echt een familiemens en kon het zichzelf en zijn gezin niet aandoen om telkens maar wereldwijde shows te geven.

Bizzey is succesvol in verschillende stadia

Die solocarrière gaat hem sindsdien goed af nadat hij binnen no-time een hit te pakken met ‘JA!’ De teksten zijn niet al te intelligent en ingewikkeld, maar wel erg catchy en dat levert hem miljoenen views en streams op.

Op het YouTube-kanaal van ‘Noahsarklabel’ is Traag de meest bekeken muziekvideo van het gehele label. De track Traag met Groninger Kraantje Pappie staat momenteel op 344 miljoen views. Niet alleen in Nederland worden zijn tracks gewaardeerd, maar de ritmische beat zorgt ook voor veel animo vanuit de Zuid-Amerikaanse landen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey)

Met alle nummer 1# hits die Bizzey scoort, wordt zijn financiële imperium ook steeds uitgebreider. Dat is ook zeker terug te zien in zijn uitgavenpatroon. Het is niet altijd lekker weer in Nederland, dus waarom koop je geen villa op een tropisch land, zoals op de Dominicaanse Republiek? Dat heeft Bizzey zich ongetwijfeld ook ooit afgevraagd en heeft die vraagstelling ook beantwoord.

Droomhuis op de Dominicaanse Republiek

Via Instagram laat de rapper dan ook vol trots zijn uit de kluiten gewassen villa zien. “Je boy heeft een huis in de Dominicaanse Republiek gekocht! Elke droom kan uitkomen. Ik ben het bewijs. Mijn nieuwe droom is Zuid-Amerika voorzien van vieze tunes dus vandaar nu ook deze Osso (huis)!”

Helaas zullen we het moeten doen met een foto van de buitenkant, maar we kunnen altijd proberen om onze founder Floris Wyers erop af te sturen in een tropische outfit voor een prachtige tour voor het Pure Luxe YouTube-kanaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey)