Mark Wahlberg kan je ondertussen scharen tot de top van Hollywood. Met zijn rollen in succesvolle films als Transformers, The Departed, Lone Surviver en The Fighter won hij meerdere awards, waaronder een BAFTA Award, een National Board Review Award en een Golden Globe. Met deze prestaties op zijn CV liet hij in 2014 een mega-mansion voor zichzelf bouwen in Beverly Hills.

De $ 150 miljoen woning van Mark Wahlberg

De 50-jarige Amerikaan woont anno 2022 nog altijd met zijn gezien in dat bolwerk dat naar verluidt zo’n $ 150 miljoen waard is. Deze krankzinnige villa komt niet zomaar aan dit prijskaartje en de binnen- en buitenkant zullen je doen verbazen. Het kostte vier jaar om het droomhuis van Wahlberg te verwezenlijken.

Bizar perceel

De architectuur heeft veel weg van het Franse Chateau wat is geïnspireerd op de periode van Lodewijk de veertiende (Lodewijk XIV) en het perceel bestaat uit bijna 2800 vierkante meter aan grond. Voor zijn films moet hij zichzelf geregeld fysiek transformeren en daarom zijn er genoeg sportvoorzieningen aanwezig. Zoals een boksring, een basketbalveld en een tennisbaan. En om tot rust te komen twee jaccuzi’s en een buitenzwembad met duikplank.

De hoofdwoning (lees: kasteel) zelf beschikt over een prachtige entree met twee trappen, een prachtige woonkamer die versierd is met prachtige kroonluchters en chique meubilair, een diner ruimte met plaats voor 12 personen, een hypermoderne keuken, een ontbijtruimte, een bizarre bibliotheek met een prachtig hoog plafond en ten slotte nog twee thuisbioscopen, want één is uiteraard niet voldoende in deze prijsklasse.

Mark Wahlberg woning

Ook is er nog een typisch houten wijnkelder en nog een weelderige tuin met twee jacuzzi’s, een motorbaan, een zwembad waar je u tegen zegt en nog een prachtig sportveld die kan functioneren als tennisbaan, voetbalveld of basketbalveld. Eindconclusie is dan ook dat Mark Wahlberg bijna de meest complete woning heeft die we ooit zijn tegengekomen. Noem iets op en het zit in of naast de woning.

Niet alleen zijn woning is prachtig, maar op het gebied van klokjes zit de Amerikaan ook goed gebakken.

Bekijk hier het zeldzame horloge van Mark Wahlberg.

WoonkamerMark Wahlberg badkamer