Altijd al in de zonnige tuin van je superluxe villa willen genieten van een glaasje champagne met het heerlijke geluid van golven  op de achtergrond? Dat kan nu! Vandaag is deze gigantische villa aan de Loosdrechtse Plassen op de huizenmarkt gekomen en ze heeft werkelijk álles wat je maar kan wensen.

Prachtig buiten wonen!

Deze prachtige villa is omringd door water, in elke hoek waar je ook staat heb je dus een fraai uitzicht. Deze villa heeft zijn eigen botenhuis, steigers, slipway, schuur (oftewel home gym), bar, zonnige tuin en meerdere terrassen. De steiger loopt zo’n vijftien meter de plassen in. Op het terrein is voor drie auto’s parkeerplek, het terrein is alleen toegankelijk via een elektrisch hek.

Begane grond

Doordat de villa uit het jaar 1900 komt, heeft ‘ie een authentieke sfeer. De villa bestaat uit 237 vierkante meter woonruimte en vijf prachtige slaapkamers. De villa verkeert in uitstekende staat met moderne badkamers en keuken. Op de begane grond bevinden zich twee prachtige slaapkamers, een badkamer, de masterbedroom met eigen badkamer, wasruimte en een boothuis.

Villa Loosdrechtse Plassen

Bovenverdiepingen

Op de eerste verdieping bevindt zich de prachtige woonruimte: een royale woonkamer met moderne luxe keuken en eetruimte. In elke kamer is het uitzicht over de Loosdrechtse Plassen adembenemend. Van het uitzicht is extra te genieten op het dakterras op het zuidwesten. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een badkamer.

Villa Loosdrechtse Plassen

Een flink prijskaartje

Voor 2.375.000 euro is deze prachtige gigantische villa van u, maar onthoud: zo’n prachtig uitzicht is onbetaalbaar.

Bekijk de advertentie van de woning via deze link