De afgelopen maanden werd er volop gespeculeerd rond Ryan Gosling en Eva Mendes. Niet over hun relatie, maar over hun toekomstplannen omtrent wonen. Uit gegevens blijkt dat het paar hun plannen om hun banden met LA te verbreken doorzet, nadat ze al sinds begin 2021 klaar zijn om “Hollywood voorgoed te dumpen”.

Ryan Gosling en Eva Mendes dumpen Hollywood

De verhalen gaan dat het in LA-gevestigde stel terug willen gaan naar Gosling’s geboorteplaats Ontario, Canada, waar ze in alle rust hun twee kinderen kunnen opvoeden. Deze stap zorgt ervoor dat ze hun villa in Los Feliz, LA, verkopen, waar Leonardo DiCaprio in mei nog een magnifieke villa kocht. Dat pand werd gebouwd in 1926 en in 2008 door Mendes gekocht voor circa $ 3,2 miljoen, net voordat zij en Gosling besloten samen te wonen.

Ryan Gosling

Het huis van ongeveer 3.900 vierkante meter heeft vier slaapkamers en vier badkamers. Het landgoed wordt omsingeld door levendig kleurrijk natuurgebied op een heuveltop, bedekt met hooggras en inheemse bloemen Dankzij deze hoge posities van liefst 2,2 hectare rustieke prach is er een panoramisch uitzicht op de Stille Oceaan en het zwembad beneden.

200 jaar oude schuren

Het riante compound bestaat verder uit drie 200 jaar oude schuren, die allemaal met elkaar zijn verbonden, en is het omgeven door enkele van de hoogste heggen en bamboescheuten in de stad, zodat privacy gewaarborgd blijft, wat uiterst belangrijk is voor de doelgroep van een huis als dit. Elders is een vrijstaande garage met ruimte voor drie auto’s en verschillende patio’s en terrassen leiden af ​​naar een zwembad, dat klassiek elegant is in al zijn rechthoekige glorie.

Zoals besloten koppels, werd het vertrek van de twee A-listers Los discreet en zonder enige vorm van bombarie voltrokken. En vanwege het feit dat het landgoed in kwestie nooit op de markt is geweest, kunnen we enkel fantaseren over het interieur. Naar verluidt zouden ze in 2018 ook al willen vertrekken, maar werden ze overboden op een landgoed in San Marino, Californië. Waar ze nu verblijven is dus onduidelijk, maar gezien de carrière en het bijkomstige salaris van de twee, hoeven we ons vast en zeker geen zorgen te maken.

Ryan Gosling en Eva Mendes gingen akkoord met $ 4,7 miljoen, wat dus een winst inhoudt van $ 1,5 miljoen.