Alle rijken zien hunzelf graag op een luxe jacht flaneren waar ze tijdens hun vakanties op kunnen vertoeven. Vaak nemen ze een hele vriendengroep mee en het broodnodige personeel om het allemaal in goede banen te leiden. Op het Malena jacht van 110 meter moet dit zeker lukken.

Wolkenkrabber jachtconcept

De verschillende concepten vliegen eruit en de vraag ernaar wordt steeds groter. Niet voor niets hebben scheepswerfen het drukker dan ooit tevoren. Daarbij willen de meest rijken geen simpel jacht, maar iets bijzonders en andere kapitaalkrachtigen overtreffen in aanzien en faciliteiten. Hierdoor krijgen de designers ook een steeds lastigere taak, maar dat resulteert tevens in waanzinnige blauwdrukken.

wolkenkrabber-jachtconcept

Malena, ontworpen door Rodriguez Design, al een bijzondere bijnaam voor zichzelf gemaakt. Het jachtconcept wordt namelijk een “wolkenkrabber op zee “genoemd. De oprichter van het jacht zegt dat het ontwerp van het jacht is geïnspireerd op verschillende architecturale structuren. Hij zei: “Met het zijbalkon systeem wilden we het gevoel creëren op een super-de-luxe wolkenkrabber te zijn “Waar het jacht ook is aangemeerd of afgemeerd, de stad krijgt een nieuwe toevoeging aan de skyline.”

Genoeg ruimte voor gasten

Het Malena jacht heeft plaats voor 24 gasten in 11 luxe suites. Zes hiervan hebben nog net even dat extraatje dat je helemaal een ultra luxe gevoel moet geven.

Jacht Malena

Deze kamers hebben los van een schitterend uitzicht, perfecte privacy waar ieder naar verlangd in een slaapkamer. Het bovenste dek van de eigenaar heeft schuifdeuren voor beperkte toegang, waarachter een jacuzzi en een enorm zonnedek schuilgaat. Toe aan ontspanning? Neem samen met zes amices plaats aan de bar of kom tot rust in de jacuzzi.

Leverdatum van het imposante gevaarte

Elders bevat het gevaarte over een eethoek die groot genoeg is voor 24 gasten, een loungeruimte en een touch-and-go helikopterplatform. Zoals de maker van het Malena jacht al zei is het echt een toevoeging aan elke skyline van welke wereldstad dan ook. Naar verwachting zal het jacht binnen 3 tot 4 jaar leverbaar zijn. Nog even geduld dus.

wolkenkrabber-jachtconcept