“Terwijl de meeste starters het ontiegelijk moeilijk hebben om überhaupt in aanmerking te komen voor een woning, hebben nakomelingen van beroemdheden het minder lastig.” Hiermee opende we het artikel over het feit dat de 22-jarige zoon van David Beckham, Brooklyn, samen met zijn verloofde Nicola Peltz zijn eerste huis kocht. Eentje voor $ 10 miljoen welteverstaan.

Brooklyn Beckham en dochter van miljardair Nelson Peltz

Brooklyn is de oudste zoon van gepensioneerde voetballegende en model David Beckham en Victoria Beckham, terwijl Nicola Peltz de dochter is van miljardair en zakenman Nelson Peltz. Voeg deze twee samen en bij het kopen van een huis kan het gesprek over een hypotheek afsluiten zo van de tafel worden geveegd.

Brooklyn Beckham

Acht maanden geleden verwierven ze het pand in Beverly Hills voor $ 10,5 miljoen. Het is nu alweer tijd voor een doorverkoop met een lichte prijsstijging, want ze zien er graag een half miljoen meer voor. 715 vierkante meter voor twee twintigers is ook wat aan de hoge kant, maar goed, ze kunnen het uiteraard prima veroorloven. Of beter gezegd: hun ouders.

Het “uitzonderlijk architectonisch heiligdom” heeft vijf slaapkamers en vijf volledige badkamers. Eén van de badkamers bevat een buitenbad en een eigen trap die leidt naar een dakterras met een prachtig uitzicht. Elders is er een professionele bar aanwezig, net als een volledige bioscoop en spa-suite met massageruimte, een sauna en een stoombad

Enorm dakterras en patio

Het uitzicht vanaf het enorme dakterras, evenals de enorme patio en de achtertuin, met smaragdgroen gras en een overloopzwembad, is weelderig en steekt boven de bergtop uit.

Wat Peltz en Beckham voor ogen hebben qua vervolgwoning, is onbekend, maar het zal vast niet onderdoen. Ze zijn volgens insiders op zoek naar een naar een huis in Florida en een ‘kleiner’ residentie in Los Angeles.

Aangezien David Beckham mede-eigenaar is van Inter Miami CF en de vader van Nicola in New York is gevestigd, is het wellicht logischer om inderdaad ook iets aan de oostkust van de Verenigde Staten te hebben staan.

Zie het aanbod op Compass voor $ 10,999,999.

Ook zijn 19-jarige broertje Romeo Beckham is hard aan de weg aan het timmeren en tekende recent een uiterst lucratief contract bij Puma.