In de rust van de Super Bowl waren alle ogen gericht naar de half-time show die werd gegeven door Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige & Kendrick Lamar én Eminem. Uiteraard werd er alles aan gedaan om het een onvergetelijke optreden te maken. Door alle drukte heen zal het horloge die Eminem droeg je dan ook vast ontgaan zijn, en daardoor willen we die nog even apart nemen.

Rolex Datejust van Eminem heeft een zeer zeldzame band

Hij droeg het opmerkelijke Rolex uurwerk vorig jaar ook al tijdens tijdens de Oscar-uitreiking en nam ‘m dus ook mee naar de Super Bowl LVI Halftime Show. Het gaat om een Rolex Datejust van 18k geelgoud. De Datejust van Rolex is het best verkochte horloge van het merk, maar een maatwerk als deze zie je zelden.

De Datejust werd in 1945 door Rolex geïntroduceerd en wordt normaliter geleverd met een standaard band. Echter is die van Eminem voorzien van een extreem ongebruikelijke band, genaamd “Gold Nugget”, gemaakt van 14k goud, oorspronkelijk niet door Rolex gemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Superwatchman schat de waarde van de Datejust, inclusief de unieke gouden band, op zo’n $ 25.000. Valt nog meest mee, zeker in vergelijking met enkele andere modellen van beroemdheden – en met name rappers.

Buiten zijn liefde voor Rolex-horloges om, heeft Eminem een ​​spraakmakende samenwerking met Casio en hun G-Shock-horlogelijn, en hij is vaak te zien met hun horloges. Hij heeft gediend als merkambassadeur en heeft zelfs zijn eigen limited edition-uurwerk uitgebracht, de GDX6900MNM-1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marshall Mathers (@eminem)