Post Malone is bekend geworden doormiddel van het uitbrengen van rap muziek, Amerikaanse rap om precies te zijn. Met dit rappen kun je een behoorlijke zak geld verdienen, dit lieten we je al eerder zien. Maar Post Malone behoort tot de absolute grote der aarde als we naar dit moment kijken. De rapper scoorde afgelopen jaren hit na hit en wist hiermee al zo’n 30 miljoen euro mee te verdienen. Hier koopt de rapper graag mooie spullen van. Vandaag laten wij je de horloge collectie van Post Malone zien. Dit is de horlogecollectie van rapper Post Malone.

Post Malone zegt dat horloges een groot onderdeel spelen in zijn leven. Niet alleen vindt hij horloges heel mooi en luxe, maar de rapper zegt het verhaal achter ieder horloge prachtig te vinden. Deze interesse gaat zelfs zo ver dat de rapper een schaarste heeft aan horloges onder de 100.000 euro. Wij kennen ergere vormen van schaarste…

horlogecollectie van rapper Post Malone

Rolex Daytona Rainbow
Post Malone heeft uiteraard meerder Rolex horloges maar dit is wel één van zijn pareltjes. Dit 18 karaats gouden horloge bestaat uit 36 saffieren in alle kleuren van de regenboog. De rapper kocht dit horloge voor en nabij de 80.000 euro maar het horloge is inmiddels als ruim 300.000 euro waard. Geen slechte investering dus.

Rolex

Patek Phillipe Aquanaut
Onze rapper heeft uiteraard een Patek in zijn collectie. Deze Patek is er niet zo maar één, Dit compleet groene horloge is een absolute topper binnen de collectie van de rapper. Dit horloge is gekocht voor 40.000 euro en is nu ruim in prijs verdubbeld..

Patek Phillipe Nautilus
Voor de nummer 3 in de lijst blijven we bij Patek. Hij bezit niet zo maar de standaard versie van deze hele mooie Nautilus maar de rapper heeft een bijzonder model. De factory diamant set is op dit horloge toegepast en dat maakt hem echt helemaal naar zijn stijl. Dit horloge is super waarde vast en komt op een prijs van rond de 400.000 euro. Niet het minste horloge uit de collectie dus…

Richard Mille RM-55 Bubba Watson
Dit technische horloge kan natuurlijk niet ontbereken binnen de collectie van Post Malone. Het is eens wat anders dan de klasse van Patek. Het horloge bestaat voor een enorm deel uit titanium en is daardoor best wel subtiel. We zien Post Malone dit horloge dan ook vaak dragen onder een mooi strak pak.

horlogecollectie van rapper Post Malone

Richard Mille RM-12 Tourbillon
De rapper is ook eigenaar van Richard Mille (Richard Mille) RM-12 tourbillon, er zijn slechts 30 stuks van dit horloge gemaakt. Toen hij het horloge droeg, voelde hij zich een “ruimtevaarder” omdat iemand hem vertelde dat dit het lichtste tourbillon-horloge ooit was. De prijs van dit Post Malone horloge is ongeveer 700.000 euro.

Audemars Piguet Royal Oak
Dit horloge heeft weinig introductie nodig. De wel bekende Audemars Piquet is een absolute must binnen de collectie van een liefhebber. Dit horloge heeft de rapper overigens niet zelf gekocht maar als cadeau gekregen van een collega, rapper 21 Savage.

horlogecollectie van rapper Post Malone

 

Hublot Classic Fusion Skeleton Tourbillion
Natuurlijk heeft Post Malone ook een aantal Hublot modellen binnen zijn collectie. Waaronder de Hublot Classic Fusion Skeleton Tourbillon. Dit is één van zijn grootste horloges binnen de collectie. Dit horloge is maar liefst 45 millimeter.

Hublot Techframe Ferrari Tourbillion Chronograph
Het laatste exemplaar uit zijn collectie is ook een exemplaar van Hublot. Dit exclusieve horloge is een samenwerking tussen Ferrari en Hublot. Dit maakt het horloge gelijk prijzig, want deze klok koste hem maar liefst 180.000 euro.

horlogecollectie van rapper Post Malone

Al met al een dikke horlogecollectie van rapper Post Malone, niet te vergeten dat het pas een 25 jaar oude knul is. Wil je nou meer lezen over mooie horloges? Dan kun je via deze link meerdere pracht exemplaren bekijken.