Ja, je denkt misschien dat we een grapje maken, of een typefout is gemaakt bij de prijs – helaas, niets is minder waar. De uit Toronto afkomstige rapper is geen onbekende in de wereld van extreme luxe-producten. Zo wist hij eerder al tongen los te maken door de aanschaf van een wel heel bijzonder Richard Mille horloge. Ditmaal betreft het een hoesje voor z’n Iphone dat extreem is in ieder opzicht.

Drake heeft geld genoeg – zo blijkt

Het moge duidelijk zijn dat sterren vrachtladingen vol met geld verdienen. Niet geheel raar dan ook wanneer zo’n ster beslist om de boel voor zichzelf wat op te leuken. Een aardige verzameling auto’s is leuk, maar dat doen er zoveel al. Een groot jacht? Ja, maar ook dat is niets nieuws meer. Nee, dan Drake, de beste man heeft zichzelf weer even overtroffen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JASON OF BEVERLY HILLS (@jasonofbeverlyhills) op

Drake’s favoriete juwelier – Jason of Beverly Hills – kreeg de eervolle taak om voor de rapper een opvallend Iphone-hoesje te creëren. Het resultaat is een enorm blinkend geheel, met in het midden de uil van zijn OVO-label. Nu vraag je je natuurlijk af hoe een prijs van $400.000 tot stand komt. Nou, om te beginnen is de case gemaakt van 18kt massief witgoud. Daarnaast is deze volledig bezet met kleine, blauwe diamantjes.

De uil in het midden is eveneens van massief witgoud en bevat twee grote diamanten als ogen. Normaliter is een case tegen eventuele val- of stootschade, maar we betwijfelen of je dit accessoire wel achteloos durft te laten vallen. Al kunnen we ons voorstellen dat het in Drake z’n geval weinig uitmaakt en hij vast en zeker nog een reserve-exemplaar kan laten maken.