Jay-Z heeft niet alleen de muziekwereld gedomineerd, maar hij blijft ook verbazen in de wereld van luxe en exclusiviteit. Recentelijk heeft Jay-Z opnieuw de aandacht getrokken door te pronken met een adembenemend horloge van Richard Mille ter waarde van maar liefst $ 1 miljoen. Het betreft de RM47, een meesterwerk aan de pols, geïnspireerd door het epische verhaal van de samoeraikrijger Asano Naganori en zijn 47 rōnin. Met een beperkte oplage van slechts 75 stuks en een prijskaartje dat even verbluffend is als het horloge zelf, belichaamt dit uurwerk niet alleen een statussymbool van ongekende luxe, maar ook een indrukwekkend staaltje vakmanschap en exclusiviteit.

Jay-Z eigenaar van exclusieve Richard Mille

Jay-Z is een iconisch figuur in de wereld van muziek, zaken en mode. Als een van de meest invloedrijke rappers aller tijden heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd met talloze hits en baanbrekende albums. Maar Jay-Z is meer dan alleen een muzikant; hij is ook een succesvolle zakenman, filantroop en trendsetter. Met zijn scherpe zakelijke instinct heeft hij een imperium opgebouwd dat zich uitstrekt over verschillende sectoren, waaronder muziekproductie, mode, vastgoed en dranken. Ook de horlogecollectie van dit iconische figuur is het benoemen waard, zo werd de rapper vorige maand nog gespot met een oogverblindende Patek Philippe van $ 161.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JEWELRY OF CELEBRITIES (@jewelebrity)

Het Richard Mille RM47-horloge, gedragen door niemand minder dan Jay-Z is een meesterwerk van Zwitserse horlogemaker Richard Mille. Dit exclusieve horloge is geïnspireerd op het verhaal van de Samurai-krijger Asano Naganori en zijn 47 rōnin, wat resulteert in een horloge dat niet alleen buitengewoon vakmanschap en precisie vertegenwoordigt, maar ook een diepe culturele betekenis heeft. Met een beperkte oplage van slechts 75 stuks en een verkoopprijs van ongeveer $ 1 miljoen, is het RM47-horloge een van de meest begeerde en unieke horloges ter wereld, waarbij exclusiviteit en esthetiek samenkomen in een subliem ontwerp.

Versierd met een helm zoals gedragen door de Samurai-krijgers

Het horloge, geïntroduceerd in 2022, combineert op unieke wijze een reeks opmerkelijke kenmerken die het onderscheiden van andere luxe horloges. Het RM47-model is voorzien van een tourbillon, een tonneau-vormige kast en een tijdweergave, allemaal versierd met een helm met het wapenschild van de Asano-familie, zoals gedragen door de Samurai-krijgers. Met een handmatig opwindbaar uurwerk dat een gangreserve van 72 uur biedt, is elk aspect van het RM47-horloge zorgvuldig ontworpen om de esthetiek en het verhaal van de Samurai te belichamen, van de constructie van de kast tot de verfijnde details van het uurwerk.

De behuizing van het horloge, met afmetingen van 42,7 mm x 50 mm, is typisch voor Richard Mille: vervaardigd uit krasbestendig TPZ-zwart keramiek en 18K 3N-geelgoud, en samengesteld met 20 Grade 5 titanium spline-schroeven. Het is afgewerkt met twee Nitrile O-ringen, wat zorgt voor waterbestendigheid tot 30 meter. De kroon is uitgerust met een koppelingssysteem dat overwinding voorkomt. Deze constructie, gecombineerd met het innovatieve ontwerp van de wijzerplaat en de aandacht voor detail, rechtvaardigt de indrukwekkende prijs van $ 1,080,000.