Tijdens en na zijn ambtsperiode als president van de Verenigde Staten heeft Donald Trump vele vrienden en vijanden gemaakt. Het moge duidelijk zijn dat de YouTuber ‘Steve Will Do It’ positieve gedachtes krijgt bij het horen van de naam Trump. In een recente video geeft hij hoogstpersoonlijk een cadeau in de vorm van een Rolex Day-Date ter waarde van $ 100.000 aan de directeur van The Trump Organization.

Donald Trump neemt deel aan podcast

Donald Trump was zo aardig om mee te werken aan een podcast aflevering van de NELK boys, waar Steve Will Do It onderdeel van uitmaakt. Dit YouTube-kanaal gaat vaak de grens over en lappen de meeste regels aan hun laars. Dus is de link met Trump gauw gelegd.

De heren waren zó dankbaar dat de 75-jarige Trump bij hen aanschoof, dat ze besloten hem het krankzinnige dure cadeau te schenken.

Rolex Platinum Day-Date 40 mm

Rolex Platinum Day-Date met ijsblauwe wijzerplaat

Om precies te zijn gaat het om de Rolex Platinum Day-Date 40 mm met een ijsblauwe wijzerplaat. Deze klok is niet alleen prachtig, maar ook zeker niet makkelijk te verkrijgen. Om er toch een in handen te krijgen klopt de YouTuber aan bij horlogehandelaar Timepiece Trading.  Eenmaal daar heeft hij goed onderhandeld, want het bedrijf wilde er $ 110.000 voor krijgen, maar Stephen Deleonardis kreeg het voor elkaar om $ 5.000 af te dingen.

In de video waar hij het horloge tentoonstelt aan Trump vertelt hij hem dat hij middels zijn merchandise $ 500.000 verdiende door t-shirts te verkopen met een foto van hen. Daarom bedachten ze dat deze Rolex een perfecte manier was om hem te bedanken. Trump herkende ‘m uiteraard meteen, want toen hij nog president was werd hij veelvoudig gespot met een gouden Rolex Day-Date om zijn pols

Helaas voor de NELK boys bleef de podcast nog geen 24 uur online, wegens het schenden van richtlijnen, maar gelukkig hebben ze nog een eigen website waar je een abonnement op kan nemen om vervolgens toch nog de podcast te kunnen beluisteren en zien.