Wie droomt er nou niet van een woning in Spanje? Nederland is aangeschreven als een van de beste landen om in te wonen en over het algemeen is het hier goed geregeld. In Spanje is dat niet op ieder vlak het geval, maar het weer en de levensstijl daar trekt veel Nederlanders aan om toch hun spullen in te pakken. Mocht je hier hetzelfde over denken, hebben wij de perfecte woning voor je gevonden.

Vakantiewoning in Spanje

Laten we beginnen met de ligging. De woning is gevestigd aan het kustgebied in Murcia en ligt op nog geen vijf minuten lopen van de Alboránzee.

Spaanse droomwoning

Het is een groot complex welke wordt gedeeld met andere inwoners. In totaal zijn er voor de bewoners van de 136 appartementen drie zwembaden aanwezig. Verder krijgt iedere inwoner ook de beschikking over een fitnessruimte, een padelbaan, een minigolf, een kindergedeelte met diverse speeltuinen en een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

jacuzzi, barbecue en lounge stoelen

Het appartement beschikt over 131 vierkante meter aan woonruimte met een woonkamer, ingebouwde moderne keuken, twee ruime slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en een badkamer. De tweede verdieping is deels bezaaid ,et kunstgras in de openlucht en is tevens uitgerust met een jacuzzi, een barbecue en heerlijke lounge stoelen waar je kan genieten van de Spaanse zon.

Dat is echter afhankelijk voor welk soort residentie je kiest. Je kunt namelijk “kiezen tussen bungalows op de begane grond met hun 2 grote privéterrassen om te genieten van het klimaat van de Costa Blanca. Of bungalows op de eerste verdieping van 178m2 met een solarium van 85m2 met panoramisch uitzicht op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee.”

Spaanse droomwoning1

Het complex is momenteel nog in aanbouw en zou naar verluidt pas midden 2023 beschikbaar gesteld worden voor de eerste inwoners. Maar voor een woning van slechts € 200.000 kan je vast wel wat geduld opbrengen? Dat is maar € 1.526 per vierkante meter.

Bekijk via deze link de voordelige residenties op Funda.

Spaanse droomwoning1 Spaanse tuin SPaanse tuin