Wie enigszins bekend is met Jon Olsson weet dat waneer hij een nieuwe auto koopt, dat het om een uitzinnig model gaat. Na een arsenaal aan exclusieve sportwagens, Rolls-Royces en een Land Rover Defender met zeven zitplaatsen, heeft de Zweed naar eigen zeggen eindelijk zijn droomauto gekocht.

Jon Olsson koopt zijn droomauto

In zijn nieuwste video zien we namelijk dat Jon Olsson zijn wagenpark verder heeft uitgebreid met een 993 Turbo, met de uitstraling van een exclusieve GT2 Evo. Wie zichzelf wil trakteren op een échte GT2 Evo, moet daar ongeveer € 1 miljoen voor over hebben, terwijl het ook anders kan. Waarschijnlijk heeft de YouTuber en voormalig pro-skiër dat bedrag vast wel ergens liggen, maar hij besloot toch een replica te kopen via een veiling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jon Olsson Delér (@jonolsson1)

Gelimiteerde oplage

Daarbij werden er in 1995 slechts 11 exemplaren van gemaakt, waardoor het uiteraard lastig is om er überhaupt aan te komen. En dus was deze keuze voor Olsson gauw gemaakt. Ook al zit hij in een rolstoel, kon hij niet wachten om zijn nieuwe aanwinst op te halen.

Om ‘m goed uit te testen en er van te genieten kondigende hij ook een roadtrip aan: een rit van Londen naar zijn huis in Cypres. Houd zijn YouTube-kanaal daarvoor in de gaten.