De standaard uitvoering van de Mercedes-Benz G63 AMG is volledig uitverkocht, maar enkele omgebouwde edities zijn nog wel op de kop te tikken. De meest extravagante daarvan, is ongetwijfeld de Mercedes-Benz G63 AMG 6×6. Met een prijskaartje van rond de € 900.000 is het echter dankzij z’n formaat synoniem voor onpraktisch.

Mini versie van de Mercedes-Benz G63 AMG 6×6

De 6×6 editie van de razendpopulaire G-wagon was in 2013 direct uitverkocht en sindsdien is een tweedehands model ook lastig te vinden. Daarom misschien eerste starten met een mini-versie? Deze beschikt namelijk ook over rubberen wielen, een leren zitje, openslaande deuren en is afgewerkt met een hoogglans lak.

Klik hier om de Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 op Bol.com te kopen.

Hiermee wordt je kind de absolute baas van de buurt. Helaas was er geen ruimte voor de 5,5 liter V8 met 536 pk die er normaal gesproken inzit, dus is deze mini 6×6 voorzien van twee 12-volt motoren. Met deze aandrijflijn zijn snelheden te bereiken van 3 tot en met 6 km per uur.

Mercedes-Benz-6x6-1

Om de snelheid op afstand te bepalen wordt de AMG G63 geleverd met een 2.4 GHz afstandsbediening meegeleverd, maar in een later stadium kan je kroost zelf de controle over het stuur en het gaspedaal nemen.

Net zoals de mini-versies van de Lamborghini Urus en de Bugatti Chiron. De auto is voorzien van een soft start functie, waaree de geleidelijk mee zal optrekken en niet in een keer doorschiet naar de topsnelheid en in het proces je nakomeling eruit slingert. Veiligheid voorop. Daardoor is er ook een veilige gordel, werkende koplampen en achterverlichting aanwezig.

Wanneer de motor wordt gestart komt er daadwerkelijk geluid uit en de ingebouwde toeter moet mede weggebruikers waarschuwen. En met de meegeleverde optie van Mp3 kan je kroos echt stunten.

Standaard Mercedes-Benz G63 AMG

Alsnog iets teveel van het goede? Dan biedt Bol.com ook nog de standaard Mercedes-Benz G63 AMG aan. Voor een schamele 249,99 geef je je kroost de dagen van zijn leven.

Mercedes

Klik hier om de Mercedes-Benz G63 AMG op Bol.com te kopen.