De sportscholen zijn natuurlijk alweer een tijdje open, maar toch zijn er genoeg mensen die thuis sporten fijner vinden. Het enige wat je nodig hebt zijn enkele paar sportmaterialen, een matje en wat beweegruimte. Touwtjespringen is een onderdeel waar vele sporters gebruik van maken en dat kan blijkbaar ook in weelde.

Prada springtouw

Het Italiaanse modehuis Prada heeft rijke mensen weer een ontzettend goede reden gegeven om maar weer eens stevig naar de knip te grijpen. Maak kennis met de Prada Jump rope.

Prada springtouw

het Italiaanse modehuis heeft namelijk een ‘luxe’ springtouw uitgebracht die langer moet meegaan dan je standaard touw. Nu ga je je ongetwijfeld afvragen of dit springtouw iets kan wat een springtouw van € 5 niet kan. Het antwoord daarop is relatief simpel: Neen. Het is gewoon een springtouw die er wat meer fancy uitziet dan anderen. Echter zal deze Italiaanse merkzweep wel lang meegaan.

Springtouw

Uiteraard zijn de materialen duurzamer. Zo zijn de ijzeren handvaten omwikkeld met zacht Saffiano-leer en het driehoekige geëmailleerde metalen Prada logo zit daarin verwerkt.

Totaalbedrag

Het touw is precies 3 meter lang en je krijgt er natuurlijk een opbergtas bij die van nylon is gemaakt met een leren sluiting. In totaal is dit volgens Prada ruim $ 1300 waard. Voor de doelgroep die dit koopt is dat uiteraard niks, maar toch is het een absurd bedrag. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in het springtouw, kan je hem hier aanschaffen.

Prada is echter niet het enige designermerk die hun assortiment hebben uitgebreid met sportartikelen. Zo heeft Louis Vuitton eerder een dumbell ter waarde van € 2.500 uitgebracht en Dior een heel fitnesslijn.

Prada springtouw