Tristan Tate lijkt op Instagram een soort wannabe Dan Bilzerian, en houdt zich niet in wanneer hij het heeft over zijn luxueuze levensstijl. Hij verdiende naar eigen zeggen miljoenen door webcamstudio’s te bezitten, voordat hij drie jaar geleden een OnlyFans-managementbureau oprichtte, samen met zijn broer Andrew Tate. Deze zelfbenoemde playboy deed een aantal opmerkelijke uitspraken in een gesprek met het Britse Daily Star. Hij claimt onder meer miljonair te zijn met een indrukwekkend wagenpark en beweert ook een grote speler te zijn op het Britse website OnlyFans.

De Brit verdient zijn centen met OnlyFans

Tate woont momenteel in Boekarest, Roemenië, (vanwaar de eigen bedachte bijnaam ‘Beast of Bucharest’) waar hij een ‘playboy’-levensstijl lijkt te leven, zijn dagen doorbrengt met zijn 15 auto’s, terwijl hij met ‘verschillende modellen’ uitgaat. Ondertussen heeft hij op Instagram 200.000 volgens bij elkaar gesprokkeld en lijken zijn zaken te floreren. Hij beweert dat hij nu een aantal van de “grootste meisjes van OnlyFans” voor hem heeft werken, die zelf £ 70.000 (omgerekend € 81.655) per maand verdienen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tristan Tate (@talismantate)

In een gesprek met de Daily Star zei hij: “Mensen die zeggen dat geld geen geluk kan kopen, hebben het mis. Ik zit momenteel in een Ferrari en breng hem naar Spanje om door de bergen te rijden. Ik geloof dat geld je humeur accentueert – als je een gelukkig persoon bent, zal je er alleen maar meer voldaan van worden. Ik ben altijd gelukkig geweest, dus hoe meer geld betekent, hoe meer ik mensen kan helpen.” Nogal tegenstrijdig gezien het feit dat zijn wagenpark bestaat uit 15 exotische wagens. Maar we zijn niet uit op ruzie met deze K1 Champion (als we zijn Instagram moeten geloven), dus laten we het verder lekker gaan.

“Ik ben altijd vrijgezel, ik ben zeker een playboy, geen rokkenjager”

Naar verluidt heeft hij zo’n £ 11 miljoen (omgerekend € 12,8 miljoen) uitgegeven aan zijn vloot van superauto’s, onder meer aan een ‘one in 60’ Bugatti ter waarde van £ 3,4 miljoen (omgerekend € 4 miljoen) die hij november 2021 geleverd kreeg. Hij heeft echter geen partner om zijn rijkdom mee te delen, want hij wil niet vastgebonden worden. “Ik ben altijd vrijgezel, ik ben zeker een playboy, geen rokkenjager. Ik ben stijlvol – ik behandel mensen niet slecht, ik open deuren en trek stoelen naar achteren, ik ben een heer.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tristan Tate (@talismantate)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tristan Tate (@talismantate)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tristan Tate (@talismantate)