De Canadese rapper Drake verkoopt volgens nieuwssite TMZ drie van zijn landhuizen in Hidden Hills. Het gaat hier niet over standaard villa’s, maar onder meer om zijn legendarische ‘Yolo Estate’. De villa’s liggen allemaal naast elkaar en zijn als totaalpakket te koop voor een ruime $ 22 miljoen.

Yolo Estate

Het Yolo Estate (wat staat voor ‘je leeft maar één keer’) heeft Drake eigenlijk een zo goed las om laten bouwen een tot feesthuis gedurende zijn verblijf. Alleen de woning is al 12.500m2 en geeft toegang tot de meest spectaculaire en adembenemende ruimtes. Er is rekening gehouden met maar liefst negen badkamers, zeven slaapkamers en bovendien zes open haarden. Ook is er gedacht aan diverse luxe ruimtes. Hierbij moet u denken aan een wijnkelder, een bar en zelfs een proeflokaal.

Wat nu echt bewijst dat deze woning van Drake is geweest is de opnamestudio waar Drake in het verleden gewerkt heeft aan zijn nummers. Uiteraard mag een immense thuisbioscoop met 25 zitplaatsen niet ontbreken in een woonparadijs als Yolo Estate.

Drake

De achtertuin van het landhuis is ingericht voor de allergrootste feesten. Alleen het zwembad al is een lust voor het oog. Het is volledig naar wens aangelegd en dus 100% uniek. Er is gedacht aan beelden langs de kant en zelfs diverse watervallen. Wat dit zwembad nu écht uniek maakt, is de rotswaterglijbaan van bijna 25 meter lang. Achter de watervallen zit een grote grot verstopt waar een televisie en bar is aangelegd.

Drake

Naast dit zwembad is het landgoed volledig bezet met voorzieningen die u van al uw wensen voorzien. Zo is er ook nog sprake van een tennisbaan, een zandvolleybalveld en zelfs een manege met enorme paardenstallen. Alleen deze woning beslaat misschien tweederde van Yolo Estate en kost op zichzelf al bijna $ 15 miljoen.

Totale prijs van € 22,2 miljoen

De andere twee landhuizen bevinden zich op een ranch van 3.600 m2 en 2.500 m2. Per stuk (dus los van elkaar) kosten deze woningen $ 4,5 miljoen en $ 2,9 miljoen. Deze woningen zijn iets rustiger ingericht en hebben minder voorzieningen. Ze zijn ook niet bedoeld voor feesten en partijen. De prijs van het totaalpakket van alle drie de woningen komt neer op zo’n € 22,2 miljoen.

Dit betekent echter niet dat de Canadese rapper Californië voorgoed achter zich laat. Integendeel zelfs. Eind maart kocht hij de laatste villa van Robbie Williams voor $ 75 miljoen.

Drake