Tot voor kort werd de 37-jarige Doutzen Kroes gezien als hét gezicht van de Nederlandse modellenwereld, maar ondertussen is er een nieuwe lichting aangetreden, waar de 26-jarige Romee Strijd ongetwijfeld onderdeel van uitmaakt. Hoewel ze in alle uithoeken van de wereld voor de lens staat, heeft ze (wellicht samen met haar verloofde Laurens van Leeuwen) een woning gekocht in haar geboorteplaats Zoetermeer – en dat is niet haar eerste.

Romee Strijd

In 2018 trouwde het stel, die in 2020 ouders werden van een dochtertje, al wegens ’praktische redenen’, maar afgelopen januari vond een écht huwelijksaanzoek plaats met de besneeuwde bergtoppen van Zwitserland als decor. In 2011 tekende Strijd bij modellenbureau DNA Model Management en vier jaar later werd ze in 2015 aangekondigd als Victoria’s Secret Angel, na in 2014 al een show voor het Amerikaanse merk te hebben gelopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Volgens BekendeBuren heeft het fotomodel een nieuw appartement aangeschaft en er € 56.800 boven de vraagprijs voor betaald. Het driekamer appartement werd namelijk aangeboden voor een vraagprijs van € 294.500, terwijl er uiteindelijk € 351.300 voor is betaald.

Derde woning in de straat

Voor een model van haar kaliber is 73 vierkante meter aan de lage kant, maar na allerlei 5-sterren hotelsuites is het misschien ook wel fijn om thuis te komen in een knus appartement in haar geboorteplaats. Daarbij is het uiteraard niet haar enige vastgoedbezit. Het is namelijk haar derde appartement in deze straat, nadat ze er op dezelfde dag in 2020 twee kocht, en heeft ze een pand in Amsterdam.

Waarschijnlijk gaat Stijd de residenties verhuren, want haar eigen woonverblijf bevindt zich in Pijnacker, net onder Zoetermeer. Van de drie kamers doen er twee dienst als slaapkamer. De resterende ruimte is een eenvoudige badkamer en verder is er een keuken die is voorzien van inbouwapparatuur.