Ach, Doutzen toch. Meer dan sporadisch deel je je (complot)theorieën met je ruim 7 miljoen volgers op Instagram en spreek je je negatief uit over het handelen van de regering, maar alsnog klopte je vijf maal aan bij het UWV om NOW-steun te ontvangen. Niet echt nodig gezien het feit dat ze het allemaal één grote hoax vindt, maar ook vanwege het feit dat ze multimiljonair is.

Doutzen Kroes wantrouwt het beleid, maar vroeg wel subsidie aan

Met haar bedrijf AHAU Gele Zon B.V. in Huizen en Amsterdam, die sinds 2005 bestaat, heeft ze in totaal € 18.817 geïncasseerd, concludeerde Quote uit de gegevens van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Alle vijf de aanvragen staan keurig, genummerd in een rijtje op de website van het UWV. Echter is dit bedrag slechts wisselgeld in vergelijking met haar geschatte eigen vermogen, maar dat maakt het niet minder opmerkelijk.

Bij iemand die multimiljonair is zet je automatisch, en terecht, al vraagtekens bij het feit dat ze het überhaupt durft aan te vragen. En al helemaal wetende dat ze behoort tot een van de meest gevolgde antivaxxers des lands. Het Friese supermodel heeft naar eigen zeggen de afgelopen maanden ‘urenlang research’ gedaan en stelt haarzelf de vraag: ‘Willen ze wel dat we gezond zijn?’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Ze pretendeert al sinds het begin van de crisis dat het allemaal gaat om bangmakerij en dat ook jij vooral zelf je onderzoek moet doen. Waar ze haar theorieën vandaag haalt bespaart ze ons echter. Uit haar onderzoek concludeert ze wel dat de media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven en implementeren.

Maar desondanks haar standpunt, en hoe ongefundeerd die ook lijkt te zijn, behoort de 36-jarige Kroes al decennia lang tot de top van de modellenwereld. Voornamelijk als Victoria’s Secret Angel, dat inmiddels gestopt is, en was ze vijf jaar lang het gezicht van Hunkemöller.

Wat is het vermogen van Doutzen Kroes?

Voor de rest blijft het los van haar opvattingen die ze op social media deelt verbazend stil vanuit haar kant. Waar we ons niet druk over hoeven te maken is haar financiële situatie, zeker in combinatie met haar man DJ Sunnery James. Quote schat het vermogen van Doutzen Kroes anno 2021 op € 29 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)