Nadat alle heisa rondom Simon Leviev, ofwel de Tinder Swindler, een beetje voorbij is, kunnen de slachtoffers weer verder met hun leven zonder enige problemen en kan Leviev proberen zijn naam te zuiveren. Hoewel de drie slachtoffers uit de Netflix-film al £ 160.000 hebben opgehaald via een GoFundMe, is de Israëlische serie-oplichter ook zelf weer geld aan het verdienen. .

Tinder Swindler heeft niet alleen haters aan de Netflix serie overgehouden

Ondanks dat het imago van Simon Leviev flink beschadigd is probeert hij er het beste van te maken. Zo geeft de oplichter aan dat hij een talkshow in de Verenigde Staten wil gaan beginnen, maar daar is nog niet heel veel progressie in geboekt. Toch heeft hij nog een andere manier gevonden om wat extra cash in het laatje te brengen.

Hij heeft namelijk niet alleen haters aan de film overgehouden, maar ook een hoop mensen die hem op wonderbaarlijke wijze bewonderen. Daarom sloot hij zich aan op de videoboodschap-website Cameo, waar hij voor absurd hoge prijzen een persoonlijke boodschap voor zij die dat willen inspreekt.

Hij sloot zich amper twee weken geleden aan bij deze site en heeft sindsdien al duizenden dollars gemaakt. In de eerste drie dagen zou de Israëliër zelfs al $ 30.000 hebben verdiend met enkele videoboodschappen.

Prijzen van een videoboodschap

Voor een persoonlijke videoboodschap betaal je ongeveer $ 200 en voor een zakelijke videoboodschap, waarin hij bedrijven of iets dergelijks promoot, kan je er nog een extra nulletje bijplakken.

Ondanks dat hij bij zijn slachtoffers niet alleen financiële maar ook mentale schade heeft achtergelaten, maakt hij in zijn video’s veelal humoristische verwijzingen naar zijn oplichtingspraktijken. Wat de Tinder Swindler zijn verdere toekomstplannen zijn is nog onbekend, maar we weten wel zeker dat de Israëliër ambitieus is en in de media een rijke carrière voor ogen heeft.