Op Ibiza zijn er tijdens de zomerdagen gigantisch veel feestjes te vieren, het weer is er fantastisch en het is vooral ‘zien en gezien worden’. Uiteraard trekt het party-eiland dus hordes aan vermogende mensen, maar ook ex-profvoetballers zoals Wesley Sneijder.

Casa Penelope van Wesley Sneijder verkocht

Wesley Sneijder’s Casa Penelope ging in de verkoop voor € 2,8 miljoen. Een aardig bedrag, maar daar krijg je dan ook een zeer aardige villa voor terug – op Ibiza welteverstaan. Sneijder had niet meer zoveel interesse in de woning, want daar wilde de Zilveren Bal-winnaar zijn vakanties vieren met ex-partner Yolanthe en hun kindje Xess Xava.

Wesley Sneijder luxe villa Easy Ibiza Pure Luxe

Er zijn twee zwembaden aanwezig, drie badkamers en drie slaapkamers. Er is airconditioning in alle kamers en de villa is volledig uitgerust met vloerverwarming. Het geheel is tevens beveiligd met een alarm- en camerasysteem en ligt op nog geen 500 meter van de zee af.

Wesley Sneijder luxe villa Easy Ibiza Pure Luxe

Klinkt allemaal als muziek in de horen, maar vergeet niet dat de koper nog wel het een en ander moet gaan verbouwen. En dat resulteerde onder meer in het volgende.

45% onder de oorspronkelijke vraagprijs

Ondanks alle fijne voorzieningen en de luxe waar het object garant voor staat, lukte het de voormalige Real Madrid-speler maar niet om ‘m aan de man te brengen. In een laatste poging besloot hij de vraagprijs te verlagen naar € 1,7 miljoen. En met succes. Uiteindelijk is Sneijder volgens BekendeBuren akkoord gegaan met 1.680.000: 45% onder de oorspronkelijke vraagprijs.

Wesley Sneijder luxe villa Easy Ibiza Pure Luxe

Het is overigens niet de eerste villa op het party-eiland die ooit eigendom was van Wesley Sneijder.