Wie de deur uitgaat om zijn of haar smaakpapillen te stimuleren, gaat niet enkel en alleen voor het eten. De eetgelegenheid moet ervoor zorgen dat alle zintuigen geprikkeld worden. Niet voor niets zorgt iedere zichzelf respecterende sterrenchef ervoor dat de presentatie op het bord een lust voor het oog is.

Nieuwe bestekcollectie van het Nederlandse Wilffert & Wilffert

Ook mooi bestek van uitmuntende kwaliteit is een belangrijk detail in dat verhaal. Het nieuwe en exclusieve Nederlandse bestekmerk Wilffert & Wilffert lanceert exact om die reden premium zilverkleurig en 24-karaats goud verguld bestek met een handvat gemaakt van hars. Hierdoor kunnen u en uw gasten keer op keer van een sterrenrestaurant-ervaring genieten in het gemak van uw eigen living.

Dineren moet zorgen voor genot en is een uitstekend moment om tijd te nemen voor dierbaren. De kwaliteitsbestek van het Nederlandse merk draagt daar zonder twijfel aan bij.

“Making the ordinary exceptional”

Geschikt voor iedere feestelijke aangelegenheid, want het assortiment bestaat uit een collectie 24-karaats goud-zwart bestek en een collectie zilver-zwart bestek. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse boxen en invullingen en de sets komen in luxe boxen voor 6 of 12 personen met 24, 75 of zelfs 130 items.

130-delige set

De 130-delige set wordt geleverd in een VIP-box. Deze is onder meer voorzien van tafelmessen, dinervorken, eetlepels, dessertmessen, dessertvorken, theelepels, een saladeserveerset en een serveervork.

Allen zijn geschikt voor zowel langdurig gebruik, dagelijks gebruik als exclusieve tafelgelegenheden. Dat komt doordat elk item is gemaakt van roestvrij staal en tevens vaatwasmachinebestendig en 100% recyclebaar is.

Diverse huishoudens gingen je al voor en hebben al een set klaarstaan in de keuken, terwijl ook sterrenzaken als Michelin-sterrenrestaurants Daalder in Amsterdam gebruik maken van bestek van Wilffert & Wilffert. Komend jaar wordt het aanbod verder aangevuld met enkele nieuwe productgroepen, dus houd ze in de gaten!

Ontworpen en gemaakt in Portugal

Volgens het merk staan functionaliteit, uitmuntend vakmanschap en premium kwaliteit hoog in het vaandel. Alle producten worden “zorgvuldig ontworpen en handgemaakt in Portugal” waarbij telkens rekening wordt gehouden met de perfecte “balans tussen vorm en gewicht, zodat het bestek altijd comfortabel in de hand ligt.”

De merknaam komt voort uit de naam van de oprichters, die tevens broers zijn: half Japans en half Nederlands, opgegroeid in Nederland. Beide mannen hebben een oog voor detail, waar hun gevoel voor mooi design positief door wordt beïnvloed en streven ernaar om het het beste bestek en keukengerei te creëren. Deze gedeelde passie resulteerde vorig jaar in de oprichting van Wilffert & Wilffert, een stijlvol bestekmerk.

Met de code PURELUXE krijgt u als bezoeker exclusief 15% korting op een bestekset naar keuze.