Nadat we eerder schreven over het Star Wars huis in de Verenigde Staten, is er nu een andere woning op de huizenmarkt verschenen die eveneens in het teken staat van science fiction-films. Deze villa bevindt zich in het zuiden van Australië, in het stadje Paringa, en wordt als het ware bewaakt door twee enorme Transformers in de voortuin.

Australische villa met Transformers

De villa wordt betreden via een unieke oprit die wordt ‘bewaakt’ door Optimus Prime en Bumblebee die je meteen doorverwijzen naar de deur die toegang biedt tot de gigantische gang, ook wel de entree van het moderne pand.

Australie transformer woning

Deze brengt u richting de woonkamer en gastronomische keuken waar ondertussen een fles Dom Pérignon ligt te wachten op zijn of haar toekomstige eigenaar.

Speelparadijs voor kinderen

De woning beschikt verder over alle droomaspecten waar je als kind enkel en alleen van kon dromen. Zo is er een gigantische tuin waar een zwembad met een glijbaan staat. Achter de glijbaan is er ruimte gemaakt voor een sportveld waar eventueel gebasketbald, gevoetbald of gehockeyd kunt worden.

Australie transformer woning

Ook is er een thuisbioscoop waar u wordt aangestaard door een levensgroot Iron Man-actiefiguur, terwijl de zaal wordt verlicht door een prachtige sterrenhemel op het plafond waar een Rolls-Royce jaloers op zal zijn.

“Dit hele huis is ontworpen rond zowel luxe als entertainment, en biedt een fantastische gezinslevensstijl voor elke leeftijdsgroep. Hoewel het hele huis enorm groot is, heeft het een heerlijk familiaal gevoel”, aldus de makelaar van dienst.

Australie transformer woning

Ook de bovenverdieping van de woning stelt niet teleur. In totaal zijn er vijf ruimtes ingericht als slaapruimtes, waarvan er twee mastersuites zijn. Ook de fitnessruimte zich hier en na het sporten kan je je stoom nog even afblazen in de sauna.

Klik op deze link om de advertentie te aanschouwen.