De afgelopen tijd is Robbie Williams een veel uitgesproken naam omtrent vastgoed in het westen van de Verenigde Staten. Eerder verkocht hij zijn villa in Compton voor omgerekend € 7,8 miljoen en meest recent verkocht hij zijn allerlaatste huiseigendom aan rapper Drake voor $ 75 miljoen.

Robbie Williams heeft weer een huis

Na deze twee verkopen heeft hij genoeg budget om een nieuw woonpaleis aan te schaffen. Zo heeft de Britse zanger volgens Wall Street Journal $ 49,5 miljoen stukgeslagen op een weelderig landgoed, genaamd The Faring Estate, in Holmby Hills, LA. Hij kocht de woning van Lauren King, vrouw van wijlen TV-magnaat Richard King, oprichter van King World Productions waar voorheen zowel ‘Wheel of Fortune’ als ‘The Oprah Winfrey Show’ onder vielen.

Huis Robbie Williams

Er werd gespeculeerd dat hij in Australië zou gaan wonen, vanwege het feit dat een biografische film over zijn leven daar wordt gefilmd, maar kennelijk kan hij de VS toch niet achter zich laten. Daarnaast heeft hij meer dan genoeg om nog een tweede huis te kopen down under.

King kocht de woning in 2001 voor $ 15 miljoen, terwijl Williams het pand, ondanks dat de prijs uiteraard aanzienlijk hoger lag dan twee decennia terug, kon kopen voor aardig wat korting. De originele vraagprijs lag namelijk op $ 70 miljoen in 2018 om vervolgens af te zakken naar $ 58 miljoen – waar Williams dus nog $ 8,5 miljoen wist af te snoepen.

The Faring Estate