Een woning vinden in en rondom de randstad is voor veel starters onbetaalbaar geworden, waardoor steeds meer individuen en of stellen moet uitwijken. Naar het noorden bijvoorbeeld. Daar kan je voor een bedrag waar je normaliter een rijtjeshuis voor hebt, intrek nemen in een villa. Oké, zó voordelig is deze villa in Leek, Groningen, nou ook weer niet, maar de vierkantemeterprijs is alles behalve verkeerd.

5.460 m² aan eigen grond in Groningen

Daarbij is de ligging ook erg fijn. Het pand staat op maar liefst 5.460 m² eigen grond en wordt aan de achterzijde geflankeerd door een sloot. Daarnaast is de woning nog voorzien van 74 zonnepanelen, een vijver en een eigen oprijlaan.

Groningen

Naast de ruimte om de villa heen, heeft de woning zelf ook heel wat te bieden. Met een oppervlakte van 500 vierkante meter is het van alle gemakken voorzien. Het heeft vloerverwarming, zeven slaapkamers, een sauna en ga zo maar door. De woning bestaat uit drie verdiepingen.

Verder bestaat de begane grond uit een woonkamer van 68 vierkante meter, voorzien van een houtkachel en keuken met kookeiland. Ook een twee royale slaapkamers en een luxe badkamer met dubbele inloopdouche, een whirlpool en een sauna bevindin zich hier, zodat je niet in het holst van de nacht trap en af moet om een kleine boodschap te doen.

Iets boven de miljoen grens

Op de eerste etage zijn nóg vier slaapkamers gerealiseerd, waarvan één beschikt over een eigen badkamer en een dakterras. Om nog maar te zwijgen over de ruime zolder met verging. Ondanks de voordeliger vierkantemeterprijs en het gigantische perceel heeft het binnen vier maanden dat het op Funda staat geen koper kunnen aantrekker. Wellicht breng jij daar verandering in. De woning is genoteerd met een vraagprijs van in totaal € 1.575.000.

Groningen