Afgelopen was acteur Ben Affleck op stap met zijn verloofde Jennifer Lopez en zijn 10-jarige zoon Samule. Terwijl de twee tortelduifjes even op bezoek gingen bij 777 Exotics, een luxe autoverhuurbedrijf in Los Angeles, om een voertuig te huren, ging het mis. Samule nam plots plaats achter het stuur van een Lamborghini met draaiende motor en dat kan natuurlijk alleen maar fout gaan.

10-jarige zoon Ben Affleck kruipt achter stuur van felgele Lamborghini

Affleck en Lopez waren ondertussen nietsvermoedend auto’s aan het bekijken, totdat werd verstoord door een doffe klap. De gele Lamborghini waar hun zoon in was gekropen stond in z’n achteruit en ramde een witte BMW. Dat is ook duidelijk te zien op foto’s die roddelblad TMZ in handen kreeg.

Hoewel de achterbumper van de Lambo contact maakte met het voorwiel van de BMW en mogelijk het spatbord, was er volgens een woordvoerder van de Amerikaanse acteur van zichtbare schade geen sprake. Daarbij kwam iedereen betrokken gelukkig met de schik vrij, maar het roept altijd de vraag op: hoe kan zoiets nou gebeuren?

Na het incident blijven ze even hangen om alles netjes op te lossen om vervolgens weg te rijden in een Mercedes.