Het is u vast niet ontgaan dat het mogelijk is om te trouwen op één van de Disneyland-parken wereldwijd, maar Disney heeft nu wel iets héél decadents onthuld. Als onderdeel van het zogenoemde Parks Around the World: A Private Jet Adventure-pakket kunt u middels een privé-jet naar alle 12 Disney-parken ter wereld reizen.

24-daags Disney-avontuur over de hele wereld

Het 24-daagse avontuur vindt plaats van 9 juli tot 1 augustus 2023 en boekingen kunnen volgende week al gemaakt worden. Echter zal de kans klein zijn dat u de selectie haalt, want er zal voorrang gegeven aan degenen die eerdere avonturen van Disney hebben meegemaakt. Hoewel de minimumleeftijd voor gasten 12 jaar is, is de aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Disneyland Parijs

Daarbij zijn er ook nog de kosten van $ 110.000 die gasten moeten betalen, exclusief vliegtickets van en naar de steden, maar de meeste maaltijden zijn wel bij de prijs inbegrepen. Omgerekend is dat zo’n $ 4.600 per dag.

Eiffeltoren, piramides van Gizeh en de Taj Mahal

Gasten zullen onderweg ’s werelds wonderen kunnen bewonderen, zoals de piramides van Gizeh, de Eiffeltoren en de Taj Mahal, en de trip omvat ook exclusieve rondleidingen rond de Lucasfilm Campus en de Walt Disney Studios. Tourgasten zullen worden begeleid door drie avonturengidsen, Disney VIP’s, een chef-kok, cultuurexperts, verrassingsgasten en een dokter. Niets wordt aan toeval overgelaten, zoals u ziet.

Disneyland Park (Anaheim)

Beperkt tot 75 plaatsen

Omdat deelnemers reizen in een “VIP-geconfigureerde” Boeing 757 is de ervaring besteed aan slechts 75 personen die naar alle 12 Disneyland-parken over de hele wereld vliegen gedurende 24 dagen en zal in juli van 2023 plaatsvinden. De reis gaat van start in Anaheim in Disneyland Resort en eindigt vervolgens in Orlando in het Walt Disney World Resort

Toch een poging wagen? Wees er dan snel bij en bekijk het reisschema op website van Disney.

Tokyo Disneyland