De Grand Prix in Monaco is al geweest dit jaar, maar volgend jaar zijn de racehelden als Lewis Hamilton en Max Verstappen gewoon weer terug te vinden op het circuit in Monaco. Wellicht kun je de aankomende editie wel in het echt meemaken, en wel vanuit het comfort van je eigen appartement. Het huis dat wij hebben gevonden beslaat de totale 9e verdieping, heeft circa 1045 vierkante meter aan woonruimte en is gelegen in La Condamine, een zakenwijk aan de haven Port Hercule.

De Grand Prix van Monaco vanuit huis volgen

Je moet wel goed gespaard hebben, want volgens Bloomberg zijn de huizenprijzen in Monaco het afgelopen jaar met 15% gestegen naar € 41.000 per vierkante meter, maar gelukkig is het wel belastingvrij. De prijs van het onderkomen is op aanvraag, maar als we de gemiddelde vierkante meter-prijs erbij pakken, betekent het dat je voor dit huis € 42.845.000 miljoen kwijt bent, maar dan woon je wel op het op één na kleinste land van de wereld en heb je uitzicht over de smalle straten van het circuit.

Appartement Monaco

Het appartement op de gehele 9e verdieping van dit gebouw heeft ook een uitzonderlijk uitzicht op de haven van Hercule. Er zijn genoeg ontvangstruimten voor gasten om bijvoorbeeld samen de Grand Prix van Monaco mee te kijken.

Een wijnkelder en bioscoopzaal

De twee grote slaapkamers meten elk 75,5 m² en elders zijn er vier suites met badkamer, eigen kleedkamers, vijf opslagruimtes en een wijnkelder. Verder uiteraard ook een riante woonkamer, grote salontafel, een keuken met de meest moderne voorzieningen, een eetkamer en een bioscoopzaal.

Ten slotte is er nog een grote parkeerplaats die ruimte genoeg heeft voor vier auto’s. Het appartement is volledig gerenoveerd en is op een luxe manier ingericht met duurzame materialen en gouden accenten op bijvoorbeeld het balkon, de leuningen en de kranen.

Ga naar Sotheby’s International Realty om het appartement in La Condamine nog even grondig, virtueel te doorlopen.

Appartement Monaco Appartement Monaco