De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is zonder twijfel de meest breed uitgemeten rechtszaak van dit jaar. Na zes weken van getuigenissen kwam de jury op de derde dag van de beraadslaging tot een oordeel en stelde Depp grotendeels in het gelijk. Heard moet Depp $ 10 miljoen betalen (aanvankelijk $ 15 miljoen), maar zij zegt in hoger beroep te willen gaan. Voor voor Depp is het echter hoogtijd om de winst te vieren nu hij naar eigen zeggen zijn “leven weer terug” heeft.

Restaurant afgehuurd voor Johnny Depp en zijn entourage

De 58-jarige Pirates of the Carribean-acteur bracht afgelopen zondagavond een bezoek aan een Indiaas restaurant, genaamd Varanasi, schijnbaar het grootste Indiase restaurant van Birmingham, waar hij was om een verrassingsoptreden te geven met de Amerikaanse gitarist Jeff Beck. De eetaangelegenheid met een capaciteit van 350 zitplaatsen werd speciaal voor hen afgehuurd en het bonnetje kwam in totaal uit op omgerekend € 58.000.

“We kregen zondagmiddag een telefoontje dat Johnny Depp met een gezelschap van twintig mensen wilde komen eten. Ik wist niet wat ik hoorde, in eerste instantie dacht ik dat het een grap was”, zei Mohammed Hussain, manager van Varanasi, tegen The New York Post. “Maar toen zijn beveiligingsteam vooraf arriveerde om het restaurant te controleren, wist ik dat het menens was. Uiteindelijk hebben we het hele restaurant voor hem afgehuurd, zodat hij geen last zou hebben van andere gasten.”

Indiaas feestmaal

De chef-koks gingen meteen aan de slag met een Indiaas feestmaal bestaande 10 verschillende gerechten. Voor het desert stond er cheesecake en panna cotta op het menu. Uiteraard konden ook de flessen champagne niet achterwege blijven en de ene cocktail volgde de andere op. “We verdienden op die avond meer geld aan het bezoek van Depp dan aan onze drukste avond van de week, waarop we gemiddeld 400 gasten ontvangen”, aldus Hussain.

Ook de nasleep van het hele tafereel is erg gunstig voor het restaurant. Volgens de manager staat te telefoon roodgloeiend met belletjes uit “Amerika, uit India, uit Spanje, Duitsland, China” van gasten die ook willen aanschuiven.