In 2019 publiceerde Statista een lijst met de beste verdienenden DJ’s wereldwijd. Daarin zien we Nederlanders als Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix en Tiësto. Helemaal bovenaan staan de Chainsmokers met $ 46 miljoen aan inkomsten dat jaar en net daaronder, met $ 40 miljoen, staat Chris Comstock, beter bekend als Marshmello.

DJ Marshmello

In 2021 ontving Comstock een Grammy-nominatie voor zijn vierde studioalbum, getiteld Shockwave. Zijn YouTube-kanaal heeft 5,4 miljoen abonnees (met in totaal meer dan 13 miljard views) en op Spotify heeft zijn account circa 42,7 miljoen maandelijkse luisteraars, terwijl de dj pas 30 jaar oud is.

Zijn woonomstandigheden twee jaar geleden opgewaardeerd tot een herenhuis van $ 10,8 miljoen in een beroemdheid. -bevoorrechte omheinde enclave boven Beverly Hills. Nu heeft hij zijn miljoenenwoning zijn persoonlijke bezittingen ingewisseld voor gehuurd meubilair en op de markt gezet voor $ 5,5 miljoen, terwijl hij er volgens Dirt eind 2017 $ 3,7 miljoen voor neertelde.

DJ Los Angeles

Gelegen achter beveiligde poorten en gedeeltelijk verduisterd door torenhoge heggen op een weelderig beplant perceel op een steile heuvel nestelt, is de bijna 465 m2 grote woning met vijf slaapkamers en vijf en een half bad een organisch eigentijdse combinatie van beton, hout en glas.

Zwevende trap en drie open haarden

Binnenin zijn er premium afwerkingen en in het oog springende versieringen in overvloed en zwevende trap van hout en glas geld als het “het architecturale middelpunt van het huis”. Een van de drie open haarden is doorzichtig. Een soortgelijke haard bevindt zich in de hoofdslaapkamer die wordt gedeeld met een privé-balkon met kunstgras.

Alle vier de gastenkamers hebben een eigen badkamer en de achtertuin is weliswaar niet absurd groot, maar zit wel boordevol fijne faciliteiten. Denk aan een gazonnetje, een loggia met ingebouwde barbecue, een lineaire vuurplaats en een zwembad en spa gevoed door een laag water dat uit een betonnen muur stroomt.