BekendeBuren meldde vorig jaar dat de 34-jarige Nick Leonardus van de Wall, beter bekend als Afrojack, zijn woning in Leersum te koop zette. Deze woning kocht hij in 2013 voor een prijs van € 2 miljoen en afgelopen week heeft hij eindelijk een koper aangetrokken.

Villa van Afrojack verkocht!

Net als zijn concullega dj Hardwell wordt het vermogen van Afrojack geschat op € 24 miljoen, waardoor hij zonder zorgen met stenen kan schuiven. De dj zette zijn woning (lees: paleis) in de etalage voor € 2.995.000 en daar heeft hij volgens Bekende Buren antwoord op gekregen.

afrojack

Samen met zijn vriendin Elletra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het iconische Italiaanse automerk, kon hij als eigenaar oneindig gebruik maken van het totale woonoppervlakte van 355 vierkante meter.

Afrojack

De nieuwe eigenaar, die anoniem blijft, kan zich nu gaan ontfermen over de zeven kamers, waarvan drie slaapkamers en twee badkamers, en dag in, dag uit vanaf het Franse balkon uitkijken op de tuin van het landhuis – en uiteraard het omliggende natuurlandschap.

Binnenzwembad en muziekstudio’s

Het sprookjesachtige terrein is verder gevuld met een binnenzwembad, vijf gastenverblijven, muziekstudio’s en genoeg parkeergelegenheid voor verscheidenen auto’s. Dat laatstgenoemde kwam vooral goed van pas voor de discjockey, want zijn collectie bestaat uit een aantal exotische (sport)wagens.

Afrojack

Naar verluidt lag er een beslag van € 4 miljoen op het landhuis van de Belastingdienst, maar wat daar voor de rest mee is gebeurd, is onduidelijk. Quote zegt echter dat Afrojack akkoord is gegaan met € 2,7 miljoen en dat het gedoe met de ficus is opgelost.

Zie hieronder een video van het adembenemende pand.

Afrojack is uiteraard niet dakloos na de verkoop en heeft onder meer nog een indrukwekkende kasteelvilla net over de grens in België staan.