Het rijmt op Drake – nee, niet steak. Het is dus Stake: het crypto-wetenschapsplatform waar de Canadese rapper geregeld zijn ‘kansjes’ waagt. Dit keer had Drake het geluk aan zijn zijde. Of noem het verstand. De weddenschap van Drake op Stake betrof het UFC-titelgevecht in middengewicht: de ongenaakbare titelverdediger Israel Adesanya VS Jared Cannonier.

Israel Adesanya – The Last Stylebender – is de UFC-middengewicht titelverdediger waar Drake brood in zag bij zijn meest recente weddenschap op Stake. 

Stylebender stond dit weekend in de finale voor de UFC-titel tegenover Jared Cannonier in de T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada. 

Drake wedt op Israel (Stylebender) Adesanya: lage odds voor zekere bet

De eerstgenoemde vechter leverde een ‘safe bet’ op voor Drake. Israel komt namelijk met een behoorlijke reputatie in de ring, inclusief de statistiek: 22-1-0. De odds waren logischerwijs niet heel hoog: 1.20. 

Titelverdediger Israel Adesanya wist vervolgens vrij gemakkelijk zijn titel te verdedigen in het gevecht met Jared Cannonier. De wedstrijd werd niet voortijdig met een spectaculaire K.O. afgesloten, maar de beslissing van de jury viel unaniem de kant op van Stylebender, na vijf ronden van vijf minuten. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Israel Adesanya (@stylebender)

Drake pakt bijna 150.000 euro met weddenschap op Stylebender

Drake besloot om één miljoen Canadese dollar in te zetten op Stylebender (740.000 euro). En dat pakte voortreffelijk uit voor de ‘Hotline Bling’ rapper. 200K Canadese dollar in de pocket, omgerekend een bijna 149.000 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Israel Adesanya (@stylebender)


Achteraf belt Drake nog met Stylebender; bedankt de UFC-kampioen voor zijn ‘solide investering’. Het is overigens niet de eerste keer dat Drake een flinke weddenschap doet via Stake.