Acteur Jonah Hill verkast naar de overkant van de straat en dat betekent dat zijn huis aan het strand nu te koop staat voor 15 miljoen dollar, locatie: Malibu.

Zo word je straks de buurman van acteur Jonah Hill

Jonah Hill heeft diverse acteerrollen op zijn curriculum vitae. De Amerikaanse acteur speelde prominente rollen in films als The Wolf of Wallstreet en War Dogs. Zijn verschijningen op het witte doek legden hem geen windeieren in ieder geval. Hill is alvast verhuisd naar de overkant van de straat en legde 15,5 miljoen dollar neer voor de upgrade. 

Jonah Hills ‘oude’ optrekje staat op de markt voor 15 miljoen dollar. De acteur kocht de villa aan het strand meer dan een jaar geleden voor 9 miljoen dollar. Kortom: als de verkoop lukt, dan kan hij lekker cashen.

Huis Jonah Hill in de verkoop voor 15 miljoen dollar

Kanttekening. Of ja, een kwestie van smaak. Het huis van Hill dat te koop staat is voor een groot deel voorzien van grijze en zwarte tinten. Zo ook de keuken. Het zwarte interieur is opvallend, zoals de foto’s tonen. 

Wat je krijgt voor die 15 miljoen dollar? Het huis dat Jonah Hill verkoopt, staat in een gesloten gemeenschap in Malibu; Malibu Colony. Deze welgestelde wijk heeft eigen bewaking. Voorbij het eigen zwembad in de tuin sta je binnen een paar tellen aan het strand. 

Het drie verdiepingen hoge huis biedt vier slaapkamers en vier badkamers. Faciliteiten als een open haard en sauna zijn aanwezig. Evenals een dakterras met een prachtig uitzicht. Wat er vooral uitspringt: de overdekte buitenkeuken met immense barbecue. Ook een inloopdouche voor twee personen zit erin.

15 miljoen dollar is een flinke smak geld, zelfs voor dit huis. Tegenwoordig zijn er volop prachtige alternatieven die betaalbaarder zijn en meer bieden. Zoals bijvoorbeeld deze villa.

Zie hier voor meer foto’s van de villa